| Hardver | Napajanja | Project ROGarch dobio pojačanje!
Napajanja ASUS

Project ROGarch dobio pojačanje!

Kroz naše video materijale ste imali prilike da vidite kako je deo po deo nastajao ROGarch mod – nadograđena verzija prethodno kreiranog custom-moda Monarch, delo ruku SS Mods-a. Sam mod je dobio završni glanc u vidu novih komponenti, međutim, ROGarch je dobio pojačanje u vidu ASUS ROG Thor 850W napajanja.

ROG Thor 850W napajanje nudi pregršt novih ideja, a najpre je tu Aura Sync RGB osvetljenje, kao i integrisani OLED informacioni panel koji omogućuje jedinstvenu kastomizaciju i opcije monitoringa za vaš gejming ROG rig. ROG Thor 850W nudi visokokvalitetne kondenzatore, 135mm Wing-blade ventilator, kao i veliki heatsink.

ROG Thor 850W nudi LAMBDA A+ i 80 PLUS Platinum sertifikat, a iz kompanije navode da je idealan za PC entuzijaste koji zahtevaju savršene performanse. Kada se govori o OLED power display-ju, ROG Thor 850W je, kako navode čelnici kompanije, prvi PSU za PC koji poseduje integrisani OLED panel, i koji nudi prikaz iskorišćenje energije u realnom vremenu.

ROG Thor 850W je opremljen sa 135mm patentiranim Wing-blade ventilatorom, dok je zastupljen IP5X standard za otpornost na prašinu. Kao i uvek, 0dB tehnologija nudi termalne senzore koji omogućuju ventilatoru da se potpuno isključi na nižim vatažama.

Sam heatsink poseduje nadograđeni dizajn, omogućavajući do 20 procenata niže temperature unutar ROG Thor 850W. Pored svega ovoga je uključena i desetogodišnja garancija.

 

 

Zbog svojih performansi, ROG Thor 850W je zavredneo AXEtraordinary priznanje.

 

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar