| Hardver | Mrežni uređaji | Koji ruter kupiti u 2024. godini?
Mrežni uređaji ASUS

Koji ruter kupiti u 2024. godini?

Najbolji ruter za korisnike sa nestabilnom internet konekcijom

Ukoliko često imate probleme sa svojom internet konekcijom, u smislu učestalih prekida, a konstantan pristup internetu vam je od velike važnosti, onda vam je potreban ruter do kojeg možete dovesti dve internet konekcije i koji će automatski preći sa primarne na sekundarnu konekciju i obrnuto, ukoliko jedna od njih zakaže.

U proizvodnom asortimanu kompanije ASUS postoje i ruteri koji imaju takozvanu Dual-WAN funkcionalnost, tj. mogućnost da istovremeno dubu povezani na dve internet veze iliti sa dva internet operatora. Čak i ako na vašoj lokaciji nemate sekundarnu internet konekciju, moći ćete da iskoristite prednosti Dual-WAN funkcije tako što ćete klasičnim USB kablom svoj telefon povezati s ruterom, a ruter će dostupnu 4G ili 5G mrežu vašeg mobilnog operatora koristiti kao sekundarnu internet konekciju.

U ponudi je veći broj ASUS rutera koji poseduju Dual-WAN funkcionalnost, pa možete lako odabrati model koji ima i druge funkcije koje će odgovarati vašim potrebama – počevši od odličnog ASUS RT-AX53U i mnogih drugih modela, pa sve do fantastičnih modela iz ASUS ZenWiFi i ASUS ROG Rapture serija.

Kada je neophodno da uvek budete online i kada želite ruter koji može istovremeno biti spojen na dve internet konekcije i automatski prelaziti sa jedne na drugu, a da vam pritom nisu potrebne opcije koje bi cenu rutera znatno povećale, kao najbolja kupovina se spontano nameće ASUS RT-AX53U koji, baš zbog toga, dobija veoma cenjeno AXE BEST BUY IN CLASS priznanje.

Gde kupiti ASUS RT-AX53U ruter:
Gigatron
Tehnomedia