| Hardver | Mrežni uređaji | RP-AC51 + RP-AC55
Mrežni uređaji

RP-AC51 + RP-AC55

Mnogo bolji Wi-Fi signal!

Ovoga puta smo na testu imali ASUS RP-AC51 i RP-AC55 repeatere, a oba su dual bend tipa, odnosno 2.4 i 5 GHz. RP-AC51 nudi brzine od 300+433Mbps, dok RP-AC55 model nudi brzinu od 300+867Mbps.

Za incijalna podešavanja nije potrebno da ih povežete putem LAN kabla, već se sve može odraditi putem ASUS Extender mobilne aplikacije.

Kada se govori o RP-AC51, u pitanju je 802.11ac Wi-Fi repeater koji radi sa bilo kojim ruterom kako bi se poboljšao domet, povećala pokrivenost, kao i eliminisale mrtve zone.

Samim tim, ovo je idealni dodatak postojećoj 802.11ac mreži koja će proširiti Wi-Fi signal ka svakom ćošku vašeg doma za sve uređaje. Možete koristiti WPS tastere na RP-AC51 i vašem ruteru za trenutno automatsko podešavanje.

Optimizovane performanse će ponuditi nesmetano i glatko iskustvo interneta. Za napredna podešavanja, možete povezati RP-AC51 na PC preko Ethernet kabla i direktno pristupiti meniju za konfiguraciju na Webu.

U slučaju RP-AC55, on se može korisiti kao access point ili media bridge. U AP modu, dodaje Wi-Fi hotspot povezanoj mreži, te će bežični uređaji moći da se povežu na Internet. Kada se govori o Media Bridge modu, dodaje se Wi-Fi mogućnost bilo kom uređaju sa network portom.

 

Zbog svojih performansi, RP-AC55 i RP-AC51 odlaze sa AXE Platinum, odnosno AXE Gold priznanjem.

 

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar