| Hardver | Mrežni uređaji | Nemoj kupovati 4G / 5G ruter, kupi PROŠIRIVI RUTER
Mrežni uređaji ASUS

Nemoj kupovati 4G / 5G ruter, kupi PROŠIRIVI RUTER

ASUS ima rešenje – Plug & Share koncept!

Za početak bitno je znati da, svi ASUS proširivi ruteri koji imaju USB port imaju i funkciju pod nazivom Mobile Tethering. Zašto je to bitno i kako ceo sistem funkcioniše? Veoma jednostavno! Neophodno je USB kablom povezati vaš ruter sa mobilnim telefonom, gde će ruter imati veoma jednostavan zadatak, a to je da distribuira mobilni 4G ili 5G internet sa vašeg telefona preko ASUS proširivog rutera širom vašeg doma ili poslovnog prostora, mnogo bolje i daleko “proširenije” nego što bi to mogao vaš mobilni telefon uključenjem hot spot opcije.

Ovo umnogome olakšava dosta toga. Na primer ne morate da kupujete 4G ili 5G modem. Možete da koristite vas stari telefon u kome se nalazi SIM kartica samo za internet.

Šta više možete da ponesete svoj ruter na odmor, povežete ga na mobilni telefon, i cela porodica može da uživa u blagodatima odlične internet konekcije bez prekida.

Ukoliko je vaše poslovno okruženje takvo da često putujete, a treba vam internet konekcija bez prekida, dodatni pametni telefon uz ovaj ruter može biti vaše mobilno internet rešenje.