| Hardver | Mrežni uređaji | FIBARO Smart Uređaji
Mrežni uređaji

FIBARO Smart Uređaji

Pametna pećina!

Koncept pametne kuće uz brojna pomagala po pristupačnim cenama, kao i najbolje moguće performanse polako postaje svakodnevnica, a jednu porodicu uređaja smo imali prilike da testiramo.

Naime, pred nama je Fibaro porodica pametnih uređaja, a u prvoj recenziji smo imali prilike da testiramo Starter KIT, kao i Fibaro Home Center 2.

Fibaro Starter KIT je paket 5 senzora sa centralom Home Center Lite, iz koje dolaze brojne komande koje možete podesiti.

Ovaj paket sadrži sve što je potrebno da vaš dom učinite pametnim. Home Center Lite je smart centrala kojoj pristupate preko računara ili mobilnog uređaja i kontrolišete i pratite ostale senzore.

Montaža je laka i ne zahteva bušenje ili bilo kakve dodatne instalacije. Ovaj sistem radi sa svim uređajima ostalih proizvođača koji imaju Z-Wave protokol.

Fibaro Home Center Lite može kontrolisati do 230 uređaja koje je moguće dodatno kupiti. Pored toga, u ponudi je i Home Center 2. U pitanju je  brz, efikasan i moćan hub koji služi za kontrolu Fibaro sistema.

Home Center 2 komunicira sa i do 230 učesnika i senzora koristeći bežičnu komunikaciju Z-Wave. Rad Fibaro kontrolne jedinice je zaštićen naprednim backupom podataka i automatskim recovery sistemom smeštenim na USB flash memoriji unutar sistema.

Koristeći user-friendly interfejs za konfiguraciju Home Center 2 sistema, možete kreirati napredne, unapred definisane scene. Home Center 2 može upravljati pravima korisnika i podržava VoIP funkcionalnost i video-interfone.

Home Center 2 daje korisnicima sposobnost da pišu scenarija i tako prošire funkcionalnost sistema. Kako su se ovi uređaji pokazali na testu, otkrijte u detaljnoj recenziji.

Zbog svojih performansi, Fibaro Starter KIT je zavredneo PCAXE Diamond priznanje.

Smart 01

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar