| Hardver | Mrežni uređaji | ASUS AIMesh
Mrežni uređaji

ASUS AIMesh

AiMesh

Ojačaj signal jednostavno

Na test su nam ovoga puta stigli ASUS-ovi AiMesh uređaji – u pitanju je nova funkcija za rutere koja povezuje više ASUS rutera kako bi stvorila celokupnu kućnu WiFi mrežu.

Kreiran je sa namerom da se reše svi mogući WiFi problemi, a mogu se kombinovati različite ASUS modeli rutera, tako da kada uradite nadogradite nema potrebe da bacate stari ruter, kako ga možete iskoristiti da proširite AiMesh mrežu.

AiMesh vam daje centralnu kontrolu nad svim ruterima, a mogućnost rominga znači da nikada ne morate da menjate mrežu.

Naime, AiMesh AC1900 WiFi System je poslužio ovoga puta pri testiranju tehnologije, a ovaj mesh WiFi sistem nudi usluge za prostrane domove, podržava fleksibilne SSID podešavanje, žičane inter-router veze, kao i AiProtection Pro mrežnu sigurnost koju nude Trend Micro i Adaptive QoS.

Naime, Wi-Fi mrežni sistem AC1900 isporučuje snažan Wi-Fi za svaki ugao vašeg doma. Možete kreirati jedinstveni SSID za celu mrežu ili odvojene SSID-ove za svaki frekvencijski opseg. U igri je i potpuna funkcionalnost rutera sa uslugama kao što su VPN, adaptivni QoS i više, a možete kreirati i opcionalnu žičnu vezu između rutera za brži i stabilniji Wi-Fi.

AiMesh AC1900 WiFi sistem štiti sve povezane uređaje od sajber pretnji i Advanced Parental Controls filtrira neprikladan sadržaj za vašu porodicu. Kako su ova dva uređaja i sama tehnologija prošli na testu, Dule će vam pokazati u detaljnoj video recenziji.

 

 

Oba uređaja su zavrednela PCAXE Advanced Design, kao i PCAXE Diamond priznanje.

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar