| Hardver | Monitori | ROG Swift PG27UQ
Monitori

ROG Swift PG27UQ

PG27UQ

4K, 144Hz, IPS – Sliku tvoju ljubim! 

ROG Swift PG27UQ je 4K UHD G-SYNC HDR gejming monitor sa overclock-abilnim refresh rate-om od 144Hz, kako bi vaše sesije tekle bez većih problema.

Ovaj 27-inčni IPS displej poseduje quantum-dot tehnologiju i za njega iz kompanije navode da podržava velikih broj novijih naslova.

ROG Swift PG27UQ omogućava širok DCI-P3 kolorni gamut za što realističnije boje, i HDR tehnologiju za pružanje čistijih detalja i življeg kontrasta.

Osim toga, ugrađeni senzor svetlosti automatski podešava osvetljenost ekrana prema svetlosnim uslovima vašeg okruženja.

A uz Aura Sync, ROG Light Signal i Light Signature možete prilagoditi vaš gejming setup prema sopstvenom stilu.

ROG Swift PG27UQ je prvi monitor koji pokreće 4K UHD (3840 x 2160) sadržaj sa frekvencijom osvežavanja od 144Hz, pružajući igračima detaljne vizuelne prikaze ultra visoke definicije pri izuzetno glatkim brzinama frejmova i vremenu odziva od 4ms.

ROG Swift PG27UQ poseduje HDR tehnologiju za luminancu koja je najbliža onome što ljudsko oko može doživeti i pruža široki opseg boja u odnosu na tradicionalne monitore. PG27UQ je prvi i jedini gaming monitor sa DisplayHDR 1000 sertifikatom i UltraHD Premium sertifikatom, potpuno otvorenim standardima za ekran u industriji koji specificira HDR kvalitet, uključujući svetlinu, gustinu boja, bit depth.

Uglavnom, kako se ROG Swift PG27UQ pokazao na testu, pogledajte u detaljnoj recenziji.

 

 

Zbog svojih performansi, ROG Swift PG27UQ je zavredneo AXEtraordinary priznanje.

 

PG27UQ 01

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar