| Hardver | Monitori | LG 32UK550
Monitori

LG 32UK550

32UK550

Najbolji All-Round igrač!

Ovoga puta smo imali prilike da testiramo LG 32UK550 monitor od 32 inča, sa 4K UHD displejem, implementiranom Radeon FreeSync tehnologijom, kao i 95 odsto DCI-P3 kolornim standardom.

Za ovaj monitor iz LG navode da 4K UHD rezolucija nudi izuzetnu jasnoću i detalje, uz potpunu imerziju.

Što se tiče kolornih standarda, ovaj kalibrisani monitor pokriva neverovatnih 95% DCI-P3 color space-a, što je trenutni standard koji koristi filmska industrija, osiguravajući izuzetno širok spektar boja.

Radeon FreeSync smanjuje cepanje slike koje se javlja između framerate-a grafičke karte i brzine osvežavanja monitora, što omogućava glatko kretanje u zahtevnim igrama.

Displej se može optimizovati u skladu sa različitim igrama, uključujući crosshair shapes, svetloća, razmera, i još mnogo toga.

Tu su i dobro poznate funkcije poput Dynamic Action Sync, uz pomoć koga možete minimalizovati ulazno kašnjenje, tako da možete uhvatiti svaki trenutak u realnom vremenu, kao i Black Stabilizer, koji pomaže da tamne scene budu svetle tako da je lakše pronaći vašeg protivnika u nekim igrama.

Elegantan dizajn LG 32UK550 monitora naglašen je ArcLine štandom. Podesiva visina, kao i glatka krivina baze osigurava stabilnost, osiguravajući pouzdan rad.

Kako se LG 32UK550 monitor pokazao na testu, otkrijte u detaljnoj recenziji.

 

 

Zbog svojih performansi, LG 32UK550 monitor je zavredneo PCAXE Platinum priznanje.

 

32UK550 01

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar