| Hardver | Monitori | BenQ GL2706PQ
Monitori BenQ

BenQ GL2706PQ

Od svega po malo! Nudeći „manje je više“ minimalistički dizajn, za GL2706PQ iz kompanije BenQ navode da divno upotpunjuje svaki moderni prostor. Svaki aspekt forme i funkcije se svodi na objedinjavanje jednostavnosti i estetike.

„GL2706PQ slavi minimalizam i moderan stil života kao kartu za svakodnevno uživanje, bilo da je u pitanju posao ili slobodno vreme“ – navode iz kompanije.

BenQ GL2706PQ nudi 2K QHD visoku rezoluciju od 2560×1440, koja nudi jasnoću u slučaju finih detalja i dubinu suptilnih tekstura optimizovanih za najbolji mogući kvalitet slike, sa 77% više radnog prostora od Full HD prikaza.

Naravno, kao i uvek, radi zaštite vaših očiju je implementirana Eye Care tehnologija, te su Flicker Free, kao i Low Blue Light filter rado viđeni gosti na BenQ GL2706PQ.

Pored toga, tu je GTG vreme odziva od 1ms, koje će značiti tokom gledanja filmova ili igranja igara, radi što fluidnije slike.

Zastupljen je 8-bitni kolorni displej i mogućnost prenošenja 16.7 miliona nijansi boja. Uglavnom, kako se BenQ GL2706PQ pokazao na testu, saznajte u detaljnoj recenziji.

 

 

Zbog svojih performansi, BenQ GL2706PQ je zavredneo AXE Platinum priznanje.

 

 

Komentarišite na forumu…

 

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar