| Hardver | Monitori | ASUS ROG Strix XG438Q
Monitori ASUS

ASUS ROG Strix XG438Q

Unboxovali smo Republic of Gamers Strix XG438Q koji je, kako se navodi u press saopštenju, najveći i najbrži 4K UHD FreeSync 2 HDR gejming monitor na svetu, koji nudi savršeni balans glatkih vizuala i kontrastnih HDR performansi radi što boljeg gejmpleja.

Novi displej nudi 43-inčni 4K UHD panel sa nivoom osvežavanja do 120Hz, HDR tehnologiju sa 90% DCI-P3 profesionalnim rasponom boja, kao i podršku za AMD Radeon FreeSync HDR tehnologiju. Strix XG438Q takođe poseduje GameFast Input tehnologiju za kontrolu bez lagovanja koja povećava iskustvo tokom gejmpleja.

Ono što izlazi u prvi plan kod XG438Q jeste veliki 43-inčni panel, koji nudi igranje na velikom ekranu i odličan gejming doživljaj bez žrtvovanja brojnih implementiranih tehnologija.

Strix XG438Q takođe nudi i anti-glare premaz kako bi se omogućilo korišćenje monitora u bilo kojim uslovima, i da neometano uživate uz prikaz bez ometanja uz svetlo sa strane. Nivo osvežavanja od 120Hz će vam omogućiti da svaki trenutak na ekranu, bilo da je u pitanju brza igra na najvišim podešavanjima ili nešto drugo, bude prikazan što „glatkije“ i bez lagovanja.

Zbog svojih performansi, XG438Q odlazi sa Advanced Design priznanjem.

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar