| Hardver | Mobilni uređaji | BlitzWolf BW-BR1
Mobilni uređaji

BlitzWolf BW-BR1

BW-BR1

Tražili ste, gledajte!

Stabilna konektivnost, kao i kvalitet signala – ovo su samo neke od karakteristika koje krase novi uređaj koji je stigao na test.

BlitzWolf BW-BR1 Handsfree Music Receiver je spoj Bluetooth 4.1, kao i CSR8635 Bluetooth čipa koji omogućuje prenos vaše muzike do čak devet metara udaljenosti. Takođe tu je i hands-free funkcija odgovaranja, završavanja ili pak odbijanja telefonskih poziva.

BlitzWolf BW-BR1 može povezati dva Bluetooth uređaja istovremeno kao i omogućiti puštanje muzike putem telefona. Uglavnom, kako se ovaj uređaj pokazao na testu, pokazaće vam Dule u detaljnoj video recenziji.

Sam uređaj poseduje 3.5 mm aux audio adapter, multifunkcijsko dugme, taster za sledeću pesmu (ujedno i pojačavanje iste), taster za prethodnu pesmu (ujedno i za smanjivanje jačine zvuka), port za punjenje, kao i indikator.

Za što bolji kvalitet zvuka, kao i što bolju kompatibilnost sa Bluetooth uređajima postarao se CSR8635 Bluetooth čip. Takođe je kompatibilan sa HFP, HSP, A2DP, kao i AVRCP protokolima.

 

 

Zbog svojih performansi, BlitzWolf BW-BR1 je zaslužio PCAXE Best Buy priznanje.

 

BW-BR1 01

 

Komentarišite na forumu