| Hardver | Mobilni uređaji | Black Shark 4
Mobilni uređaji Xiaomi

Black Shark 4

Poklanjamo ozbiljan gaming telefon

Danas vam predstavljamo jedan ozbiljan gejming telefon koji nema previsoku cenu. U pitanju je Black Shark u svoj četvrtoj iteraciji. Ukratko, Black Shark je praktično Xiaomi-jev gejming brend u mobile segmentu. Pored samog telefona, predstavićemo vam i par aksesoara iz Black Shark programa koji se prodaju zasebno, ali ćemo napraviti i giveaway.

Xiaomi jasno naznačio sve što ovaj telefon donosi bitno u praksi – 5G, Snapdragon 870 čipset, Magnetne pop-up trigere, 6,7“ AMOLED ekran sa osvežavanjem d0 144Hz te Hyper punjenje telefona sa punjačem od 120W za koji Xiaomi tvrdi da puni telefon za svega 17 minuta.

Nakon inicijalnog setupa, te skidanja zaštitne folije sa ekrana, podešavanja Xiaomi cloud-a i setovanja sigurnosti sačeka nas je Android 11 sa Joy UI 12.5 interfejsom koji je u osnovi klasičan Xiaomi MiUI ali optimizovan za gejming. Odmah smo odabrali dark temu jer nam se učinila kao lepša.

Čitač otisaka prsta je sredini sa desne strane i čini sa power tasterom jednu celinu. Sam čitač otisaka prsta je veoma precizan i poprilično brz. Sa leve strane su tasteri za pojačavanje i smanjivanje zvuka, a sam zvuk je veoma glasan i ima dosta niskih tonova što će se svideti gejmerima. Zvučnici su pozicionirani tako da ih sigurno neće prekriti prstima za vreme gejminga.

Očekivano, telefon se puni putem USB-C konektora, a prisutan je i džek za analogne slušalice što pozdravljamo.

 

Što se tiče Black Shark 4 telefona. Xiaomi jednostavno zna da napravi odličan i pristupačan uređaj, a tako je i ovoga puta. Da li postoje bolji gejming telefoni, naravno da postoje, ali za ovaj novac ne!

Ovo je po našem mišljenju najbolja kupovina kada pričamo o telefonima koji su optimizovani za gejming, pa otud i BB u klasi priznanje. Naša topla preporuka!

 

 

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar