| Hardver | Konfiguracije | Dual Nehalem radna stanica iz DESK Computers-a
Konfiguracije

Dual Nehalem radna stanica iz DESK Computers-a

uvodna

Ako se bavite crtanjem u nekom inženjerskom CAD programu, modelovanjem, grafičkim dizajnom, renderingom 3D modela, obradom video materijala i renderovanjem pomenutog sigurno spadate u grupu korisnika koja procesorsku snagu eksploatiše do maksimuma. DESK Computers je za takve korisnike pripremio radnu stanicu baziranu na „Intel Workstation Board S5520SC“ matičnoj ploči, za koju sam Intel navodi da je dizajnirana za upotrebu u radnim stanicama namenjenim video obradi, CAD crtanju, renderingu… Radne stanice bazirane na ovoj matičnoj ploči mogu udomiti dva procesora Nehalem generacije što garantuje dosta procesorske snage. A kako je DESK konfigurisao ovu radnu stanicu pročitajte u nastavku recenzije.

 

 

 

 

intel

 

Sve komponente koje su upotrebljene su iz višeg cenovnog segmenta i logično garantuju da će ova radna stanica pružiti visoke performanse i maksimalnu stabilnost neophodnu jednoj radnoj stanici.

Baterija testova prilagođena je nameni ovakve konfiguracije, kako bi smo dočarali mogućnosti ovakvog rešenja u realnoj primeni, a direktno smo je poredili sa hi-end desktop konfiguracijom.

 

 

Đ

Đorđe Kovačević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar