| Hardver | Hlađenja | Noctua NH-D15
Hlađenja

Noctua NH-D15


Ciljna grupa korisnika

 

NH-D15 se oslanja na slavu svog prethodnika, dual tower kulera sa podznakom D14. Ciljna grupa je ostala ista kao što je i bila tada. Ako nekome treba vrhunsko hlađenje procesora uz minimalan nivo buke, svi znaju da je rešenje NH-D14. Ali sada na raspolaganju imate i NH-D15 koji je korak-dva ispred svog prethodnika. Dakle, treba Vam sofisticiran i tih high end vazdušni kuler, idete kod Dr. Noctua-e i tražite NH-D14, NH-U14S ili ako Vam treba baš-baš dobar kuler, birate NH-D15.

 

Noctua NH-D15 001 T

 

NH-D15 je fizički najveći kuler ove kompanije, što sa sobom povlači neke mane, ali zbog pametnog dizajna ima i neke prednosti. Mana ovog kulera je ista kao i kod NH-U14S, a to je da zbog svoje širine može smetati prvom PCIe slot-u.

 

Noctua NH-D15 026 T

 

Prednost NH-D15 kulera je poseban dizajn sa kojim, uprkos velikom telu, dozvoljava montiranje memorijskih modula sa visokim hladnjacima. Ova opcija je dostupna samo ako na kuler ne montirate prednji ventilator. U slučaju da želite vrhunsko hlađenje procesora, morate se odreći memorijskih modula sa hladnjacima. Ne smemo zaboraviti ni Noctua klub prestiža u koji upadate kupovinom ovog high end hladnjaka, kao ni tehničku podršku i garanciju od šest godina za ovaj proizvod.

 

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar