| Hardver | Hlađenja | LC-Power LC-CC-120-LiCo
Hlađenja

LC-Power LC-CC-120-LiCo

LC-Power LC-CC-120-LiCo

Nastavlja se komercijalizacija AIO vodenih kulera

 

Očigledno je da skoro svaki proizvođač kulera teži ka tome da u svom asortimanu ima AIO vodeno rešenje. Tome za sada najviše prkosi Noctua, ali mi ovoga puta pričamo o kompaniji koja fukncioniše na sasvim drugačiji način od malopre pomenute. Reč je naravno o LC-Poweru, firmi koja je vrlo verovatno broj jedan kada na tržište treba da se plasira super jeftin proizvod sa dobrim performansama.

Nakon što je kompanija zabila „sikiru“ u klasi high end vazdušnih kulera sa LC-CC-120-X3 modelom, LC-Power nas više ne iznenađuje, te se nismo preterano iznenadili ni pojavi LC-CC-120-LiCo All-in-one vodenog kulera.

Sa druge strane, LC-Power će biti u malom problemu jer je tržište naviknuto da od njih dolaze jeftini i, u neku ruku, manje kvalitetni proizvodi. Iako izraz „manje kvalitetno“ ima veoma široko značenje, to je etiketa koja se često i bez razloga lepi na LC-Power.

S obzirom da LC-Power među poslednjima ulazi na tržište AIO kulera, biće im teško da se dokažu sa ovim proizvodom… Mi svakako krećemo sa još jednim testom bez ikakvih predrasuda, pa neka rezultati govore za sebe.

 

LC-Power LC-CC-120-LiCo 020 T

 

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar