| Hardver | Grafičke karte | GIGABYTE RTX 2070 GAMING OC 8G
Grafičke karte

GIGABYTE RTX 2070 GAMING OC 8G

RTX 2070 OC WHITE

FantomX is back!

Ovoga puta smo na testiranju imali prilike da vidimo kako se pokazala GIGABYTE-ova GeForce RTX 2070 GAMING OC 8G grafička karta.

GIGABYTE RTX 2070 GAMING OC 8G poseduje integrisani 8GB GDDR6 256-bitni memorijski interfejs, WINDFORCE 3X sistem hlađenja sa dodatnim ventilatorima koji će se pobrinuti da ne dođe do neodgovarajućih temperatura, RGB Fusion 2.0, uz pomoć se možete sinhronizovati sa ostalim AORUS uređajima, kao i metalnim backplate-om.

Kada se govori Core Clock-u, on iznosi 1740 MHz u OC modu, dok se dostiže vrednost od 1725 MHz Gaming mod.

Uz GeForce RTX 2070 GAMING OC 8G grafičku kartu je moguć raytracing u realnom vremenu dok igrate razne naslove.

Uz Ray tracing imaćete najbolje moguće osvetljenje, odbleske i senke, za nekoliko koraka dalje od tradicionalnih tehnika renderovanja.

Takođe, zastupljena je NVIDIA Turing arhitektura, koja, kombinovana sa novom GeForce RTX platformom, spaja raytracing u realnom vremenu, veštačku inteligenciju, i programabilni shading.

Kada se govori o performansama GeForce RTX gejming GPU-ovi dolaze sa sledećom generacijom GDDR6 memorija, podrškom za DirectX 12, i još mnogo toga.

NVIDIA GameWorks tehnologija nudi fluidan gejmplej, cinematic iskustvo, kao 360 image capture, čak i u VR. GeForce RTX 2070 GAMING OC 8G je takođe spreman za sledeću generaciju VR performansi, nisku latenciju, i plug-and-play kompatibilnost sa headsetovima.

Uglavnom, kako se GIGABYTE RTX 2070 GAMING OC 8G pokazao na testu, saznajte na detaljnom testu koji su vam Dule i FantomX pripremili.

 

 

Zbog svojih performansi, GIGABYTE RTX 2070 GAMING OC 8G je zavredneo PCAXE Diamond priznanje.

 

RTX 2070 OC WHITE 01

 

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi

Nenad Zarić

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar