| Hardver | Grafičke karte | ASUS ROG Strix 5500 XT OC 8GB
Grafičke karte ASUS

ASUS ROG Strix 5500 XT OC 8GB

Baš tiha grafička karta!

Kada se govori o ASUS ROG Strix 5500XT O8G, u pitanju je grafička karta koja je idelna za fluidni 1080p gejming. U pitanju je OC Edition, što znači da je Boost Clock oko 1865MHz (kada je u pitanju OC Mode), dok je za Gaming Mode rezervisano 1845MHz.

Zastupljen je Axial-tech dizajn ventilatora koji poseduje manji fan hub koji pozicionira duže lopatice, kao i prsten koji povećava vazudušni pritisak ka dole. Kako bi gejming sesije tekle u relativnoj tišini, ASUS ROG Strix 5500XT O8G nudi 0dB tehnologiju.

Ukoliko želite da menjate BIOS profile, odnosno da se odlučite između Quiet i Performance moda, ovde je zastupljen Dual Bios switch. Auto-Extreme tehnologija se kao do sada postarala da sve komponente i delovi prođu rigorozne testove u proizvodnji.

Super Alloy Power II nudi Premium alloy choke-ove, solidne polimerske kondenzatore, kao i širok dijapazon nivoa snage. Zaštitni backplate osigurava komponente tokom prenosa i instalacije, a ASUS FanConnect II poseduje hibridno kontrolisani fan header za optimalno hlađenje sistema.

Zbog svojih performansi, ASUS ROG Strix 5500XT O8G je zavredneo Diamond priznanje!

 

Komentarišite na forumu…