| Hardver | Grafičke karte | ASUS ROG Strix 5500 XT OC 8GB
Grafičke karte ASUS

ASUS ROG Strix 5500 XT OC 8GB

Baš tiha grafička karta!

Kada se govori o ASUS ROG Strix 5500XT O8G, u pitanju je grafička karta koja je idelna za fluidni 1080p gejming. U pitanju je OC Edition, što znači da je Boost Clock oko 1865MHz (kada je u pitanju OC Mode), dok je za Gaming Mode rezervisano 1845MHz.

Zastupljen je Axial-tech dizajn ventilatora koji poseduje manji fan hub koji pozicionira duže lopatice, kao i prsten koji povećava vazudušni pritisak ka dole. Kako bi gejming sesije tekle u relativnoj tišini, ASUS ROG Strix 5500XT O8G nudi 0dB tehnologiju.

Ukoliko želite da menjate BIOS profile, odnosno da se odlučite između Quiet i Performance moda, ovde je zastupljen Dual Bios switch. Auto-Extreme tehnologija se kao do sada postarala da sve komponente i delovi prođu rigorozne testove u proizvodnji.

Super Alloy Power II nudi Premium alloy choke-ove, solidne polimerske kondenzatore, kao i širok dijapazon nivoa snage. Zaštitni backplate osigurava komponente tokom prenosa i instalacije, a ASUS FanConnect II poseduje hibridno kontrolisani fan header za optimalno hlađenje sistema.

Zbog svojih performansi, ASUS ROG Strix 5500XT O8G je zavredneo Diamond priznanje!

 

Komentarišite na forumu…

AXE

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar