| Gaming | Vesti | U septembru stiže Walking Dead: The Telltalte Definitive Series sa svim sezonama i poboljšanom grafikom
Vesti

U septembru stiže Walking Dead: The Telltalte Definitive Series sa svim sezonama i poboljšanom grafikom

The Walking Dead: The Final Season – četvrta i poslednja sezona avanture na kojoj je radio studio Telltale Games, koji više ne postoji (a igru dovršio Skybound Games nakon raspada Telltalea) – završila se ovog marta.

U čast tome, iz Skybound Gamesa su najavili da nas ove jeseni čeka The Walking Dead: The Telltale Definitive Series – kompletno izdanje koje će uključivati sve četiri sezone igre, kao i sve DLC-ove i brojne digitalne bonuse.

Ukoliko dosad niste uspeli da nabavite sve sezone ili ste neke od njih slučajno propustili , radovaće vas vest da će u septembru ove godine kompletan serijal biti objedinjen u jednom paketu.

Osim što će se tu naći četiri glavne sezone igre, tu su i DLC-ovi The Walking Dead: Michonne i 400 Days, a što se tiče gore spomenutih digitalnih bonusa, iz Skybounda navode kako nas očekuje više od 10 sati komentara developera, “behind the scenes” bonus materijali, uključujući galerije slika concept i character arta, kratki dokumentarac “Return of The Walking Dead”, verne rekreacije klasičnih menija, kao i muzički plejer koji sadrži više od 140 pesama i instrumentala iz igre.

Međutim, to nije sve: najinteresantniji dodatak je poboljšani vizuelni stil, koji nosi naziv “Graphic Black” – i odaje počast stripovima The Walking Dead.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series izlazi 10. septembra 2019. godine i to za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Izvor: CD Media

Komentarišite na forumu…