| Gaming | Vesti | Stavite svoje Switch igre na SD kartu uz novi update
Vesti

Stavite svoje Switch igre na SD kartu uz novi update

Najnoviji softverski update za Nintendo Switch konzole je konačno tu, a verzija 10.0.0 će vam omogućuti da rešite problem koji je dugo bio postojao na platformi još od nastanka – a u pitanju je pomeranje igara između internog skladišta i SD karte.

Do sada, ukoliko je igra na bilo kom mestu i hteli ste da zamenite mesta downloada, jedino ste mogli da ponovo skinete igru.

Sada će Switch vlasnici moći da „pomere skinuti softver, ažuriraju podatke i DLC“ sa lakoćom. Ipak, ono što je još uvek izostavljeno su sačuvane igre i neki data update-ovi.

Druga promena bi trebalo da učini da igranje bude dostupno mnogim ljudima, jer možete da remap-ujete tastere kontrolera, slično kao promena koju je Microsoft implementirao na Xbox One pre nekoliko godina.

Prema napomenama, do pet konfiguracija tastera i dugmeta može se promeniti za svaki upareni kontroler, sve dok su u pitanju Joy-Con, tasteri na sistemu Switch Lite ili Nintendo Pro Controller.

Postoje i neke nove ikone u vezi sa Animal Crossing-om za vaš korisnički profil i bookmark dodatak za vesti. Vaš sistem bi trebalo da automatski preuzme novu ispravku ili možete pokrenuti postupak ručno.

 

Izvor: Switch

 

Komentarišite na forumu…