| Gaming | Vesti | Počele prijave za treće i finalne SESA Tekken 7 kvalifikacije
Vesti

Počele prijave za treće i finalne SESA Tekken 7 kvalifikacije

Ukoliko igrate Tekken, a pritom se zainteresovani da se takmičite na malo višem nivou, Serbian e-Sports Association (SESA) organizuje treće i poslednje kvalifikacije, nakon kojih će igrači biti rangirani po bodovima, koje su osvojili tokom kvalifikacija.

Takmičar sa najvećim brojem poena predstavljaće Republiku Srbiju na IeSF Svetskom Prvenstvu, koje će se održati krajem godinu u Seulu. U slučaju da dva igrača imaju isti broj bodova, gleda se međusobni skor, a ako prvoplasirani ne može da putuje na svetsko prvenstvo, priliku dobija drugoplasirani i tako dalje.

Turnir će se održati 17. avgusta u u Tržnom Centru STADION na adresi Zaplanjska 32. Prijave su besplatne i traju do 16. avgusta. Precizno vreme turnira, odnosno satnica, biće naknadno objavljena, najkasnije do dan pred turnir.

Prvo mesto osvaja plaćen put i smeštaj u Južnoj Koreji, gde će pobednik predstavljati Republiku Srbiju, dok će drugoplasirani dobiti 150 evra i Redragon komplet, a trećeplasirani osvojiti 100 evra i Redragon tastaturu.

Ostale nagrade su 50 evra i Redragon miš+podloga (4.mesto), 25 evra (5. i 6. mesto), Redragon slušalice (7.mesto), i Redragon miš (8.mesto).

Sva pravila oko učešća, kao i same prijave, možete pronaći na ovom linku ili u prilogu ispod. Trenutni Ranking možete pronaći na istom linku.

 

Izvor: RUR.rs

 

Komentarišite na forumu…