| Gaming | Vesti | Kianu Rivs u Cyberpunk 2077 i najbitnije sa Microsoft E3 2019 press konferencije
Vesti

Kianu Rivs u Cyberpunk 2077 i najbitnije sa Microsoft E3 2019 press konferencije

Malo je reći da je sinoć bilo ludo na Microsoft press konferenciji i da su ispunili mnoga očekivanja, ali istovremeno, bilo je tu dosta prijatnih iznenađenja.

Pa hajde da krenemo odmah sa očiglednim:

CYBERPUNK 2077 izlazi 16.4.2020. godine, a još veći hajp je izazvala činjenica da niko drugi, do Kianu Rivs ima ulogu u igri. Na samom kraju odličnog, skoro petominutnog trejlera, se pojavio njegov karakter, a odmah nakon toga i glumac lično je izašao na scenu propraćen ovacijama publike.

On je i najavio datum izlaska igre.

 

Sledeća vrlo bitna vest je, naravno, HALO Infinite, koji izlazi krajem 2020.godine i to sa POTPUNO NOVOM XBOX KONZOLOM sledeće generacije!

Nije pokazan nikakav gameplay u trejleru, već je fokus stavljen na priču, koja je vrlo emotivna i propraćena fenomenalnom muzikom kakvu samo Halo franšiza može da iznedri. Ono što smo videli u trejleru je da je Masterchief nekim čudom završio u plutajući u vakumu svemira i pronađen je od strane jednog od pripadnika UNSC, koji je sam preživljavao lutajući svemirom u Pelican nosaču. Iz 343 industries su rekli da je trejler urađen u njihovom Slipstream Engine i zaista izgleda fenomenalno i verujemo da će iskoristiti sve benefite konzole nove generacije.

 

 

Što nas dovodi i do sledeće vesti, a to je da su iz Xbox Studio najavili potpuno novu konzolu za novu generaciju, pod nazivom XBOX SCARLET. Ova konzola će biti 4 puta moćnija od trenutno popularnog Xbox One X. Posedovaće SSD hard disk za brže učitavanje igara i posebno dizajnirani multicore procesor, koji su članovi Xbox tima dizajnirali u saradnji sa AMD.

 

 

Dolazi nam i  Xbox Game Pass na PC sa vrlo unikatnom kolekcijom igara, koja uključuje naslove kao što su Halo Masterchief Collection, Gears 5, Metro Exodus, Age Of Empires 2 Remastered i mnoge druge. Zaista je fenomenalna kolekcija i preptlata će vas izaći 10$ mesečno. E sada, ako posedujete i Xbox konzolu i PC, data je mogućnost po ceni od 15$ mesečno da posedujete Xbox Game Pass Ultimate, sa kojom ćete imati Xbox Game Pass i za konzolu i za PC, kao i Xbox Live Gold u jednom paketu.

Pored ovoga svega, najavljeno je još dosta indie naslova iz Xbox ID programa, koji je nastao kao saradnja Microsoft-a sa mnogim nezavisnim malim studijima. Imali smo priliku da vidimo trejlere još i za naslove kao što su Gears 5, u koji dolazi dosta novih modova za multiplayer, od kojih je jako zanimljiv Escape mod, gde sarađujete sa još 3 partnera u timu i treba da pobegnete iz zone u koju ste prethodno postavili bombu koja za cilj ima „deratizaciju“ Locust-a.

 

 

Najavljena je i LEGO Star Wars The Skywalker Saga, koja obuhvata priču SVIH 9 Star Wars filmova (minus Rogue One i Han Solo), koji se tiču glavne priče najpopularnije sci-fi sage. Studiji koji stoje iza ove kolekcije su TT Games i Lucasfilm Games. LEGO igre su generalno zabava sa celu porodicu, gde vam je omogućeno igranje do 4 igrača u co-op, online i lokalno.

 

 

Dok smo još u lego svetu, u Forza Horizon 4 takođe stiže LEGO. Krajnje simpatičan potez da se mnogobrojni modeli auta iz igre predstave kao modeli izrađeni od Lego kockica. To će biti novi DLC za Forza Horizon 4, pod nazivom LEGO Speed Champions.

 

 

Malo je reći da smo jako uzbuđeni oko svega ovoga!

 

Izvor: Microsoft

Komentarišite na forumu…