| Gaming | Vesti | Call of Duty: Black Ops 4 dobio Operation Apocalypse Z ekspanziju
Vesti Activision

Call of Duty: Black Ops 4 dobio Operation Apocalypse Z ekspanziju

Da Call of Duty: Black Ops 4 još uvek uživa popularnost, a to dokazuju razvojni studio Treyarch i izdavač Activision, koji su danas u igru ubacili potpuno novi sadržaj pod zajedničkim nazivom Operation Apocalypse Z.

U pitanju je dodatni sadržaj koji donosi brojne novine u sve modove igranja (Multiplayer, Zombies, Blackout), a tematika su, naravno, zombiji. Tako ovoga puta zombiji nisu ekskluzivno vezani uz Zombies mod, već su dostupni u svim modovima.

Novi sadržaj očekuje i one koji pposeduju standardnu verziju igre, ali i za vlasnike Battle Pass, koji dobijaju tri dodatne Multiplayer mape, dva bojna polja s tematikom zombija i brojne druge novine.

Što se tiče Zombies moda, u igru stiže poznata priča Aether, koja će kroz ovaj novi dodatak “Alpha Omega” dostići nove dimenzije i igračima pružiti novo interesantno iskustvo.

Generalno, za sve vlasnike igre (i one koji ne posjeduju Battle Pass), u igru stiže i potpuno novi igrivi lik – specijalista Reaper, koji ima mašinu zvanu Scythe, a osim ove mašine, na raspolaganju ima i Radar Shroud sposobnost sa kojom neprijateljima može blokirati korišćenje minimape.

 

Izvor: Reboot

 

Komentarišite na forumu…