Ma znam ja to sve, ali na Richlandu imaš u toj rezoluciji i nivou detalja mnogo manje FPS. 50% klokovan Richland u 1280x720 na custom-ultra podešavanjima kao što su na videu daje oko 5-6 FPS manje. OVaj Kaveri navodno radi na default klokovima. U istoj mapi, sa istim nivoom podešavanja kod njih je 26 FPS, dok je kod mene na 6790K sa GPU-om na 1263 MHz i RAM-om na 2400 MHz nekih 19 FPS. Dakle, Kaveri GPU je na defaultu ovde brži 36% od klokovanog Richlanda! To je ozbiljno ubrzanje ako mene pitaš.Pogledaj malo pazljivije video, spustili su rezoluciju na 720p, plus su to nezahtevne scene gde nema borbe, eksplozija itd. Daleko je to od "glatkog"...
Ovo je mnogo realnija slika sta stvarno moze, nije sasvim dovoljno ni za medium, ali blizu je.
Ja jesam, to me najvise i zanima Ali sva curenja uzimam sa velikom dozom rezerve. Pa dok ga vi u redakciji ne propustite kroz sake ja necu otvarati sampanjac A necu ni nakon toga jer sampanjac ne volim. Ali cu biti zadovoljanNego, niko nije primetio Steamroller CPU performanse? Single thread je znacajno unapredjen. Multithread u zavisnosti od zadatka. IPC je veci 20-30% što je prilično dobro, negde nivo Nehalem jezgra, možda nešto ispod Sandy Bridgea, uz dosta visoke frekvence.
Suština je da kupovina low end grafike još malo neće imati nikakvog smisla.Jeste ogromno unapredjenje, ne kazem da nije, ali i dalje nije sasvim dovoljno za Full HD i najzahtevnije igre, ali jako je blizu. Naravno da sam primetio to za poboljsane CPU performanse. Samo se nadam da ce ipak izbaciti i FX verzije Steamrollera, ne samo APU-ove.