• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Project Ultima [Build log]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Pa zato uzmes neku sipkicu i obavijes oko nje, kao one dve na slikama sto sam ja sredio za to, i uvek ispadnu isti lukovi :)
A to "samo" da zavrsi na dobrom mestu i prelaz iz jednog ugla u drugi na tako malom prostoru i nije bas "samo" :d I ja sam po 15x dogrevao i doterivao da to zavrsi na dobrom mestu + sto kazem ti.. npr zavrse cevi na dobrom mestu, ali kad pogledas sa strane, nije pod 90 stepeni, pa opet grej, dosavijaj itd itd.. Teze je dosta kad se radi ovo, veruj mi.. :)

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Pa zato uzmes neku sipkicu i obavijes oko nje, kao one dve na slikama sto sam ja sredio za to, i uvek ispadnu isti lukovi :)
U teoriji sve zvuči lako. :D
Napravio sam ja ceo "alat" to uopšte nije problem... videćeš u skorije vreme u animanovom "high end PC" videu... samo je bilo pitanje kako usavršiti taj alat da ti iz prve druge uspe cev kako treba...

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Cini mi se da je Primochill napravio neki "alat" sto ti kazes za savijanje cevi.. Pa baci pogled na to, lako ga je iskopirati, ako ti ovako rucno teze ide, a volis da se majes sa alatima :D

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Posto sam se bacio na rad, skroz sam zaboravio da snimim srpsku verziju klipa montiranja ploce.. Ali evo najzad i nje :d

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Snimao nesto novo sto mi je Bitspower poslao da im odradim unboxing, pa ostalo malo vremena da zavrsim svoje pumpe :)

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Lepe te pumpice.

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Verovatno se neki od vas pitaju zasto nema update-ova, pa imam par dobrih i losih vesti koje bi podelio sa vama..

Unapred se izvinjavam na duzem tekstu, ali bih vas samolio da procitate i onda cete shvatiti zasto se ovaj projekat toliko odugovlaci.

Krenucu sa losim vestima i one ukljucuju moje kompletno iskustvo sa EKWB.. I odmah cu reci da ne mislim da se oni tako ponasaju prema svima (tj. iskreno se nadam), ali ovo je ukratko sta su uradili meni i ovom projektu:

Planiranje ovog projekta i kontaktiranje potencijalnih sponzora je pocelo mnogo pre avgusta, kada sam poceo da kucam po forumima.. I EK je prvi sponzor koji je "potvrdio" sponzorstvo, za odredjenu sumu novca u njihovim produktima, ali jedan od njihovih zahteva je bio da zapocnem da radim na projektu pre nego sto mi posalju robu. I to je razumljivo, mada mi ni jedan od ostalih sponzora nije trazio tako nesto, pogotovo zbog obima projekta i zbog potrebe preciznih mera hardvera pre pocetka sastavljanja, zbog busenja rupa kroz zidove, zaobilazenja kablova u njima itd.

Dakle, drugi sponzori su ubrzo potvrdili svoja sponzorstva, zapoceo sam projekat, prepravio dizajn u odnosu na delove koje sam trebao da dobijem, napravio sto, napravio sve ostale ploce, ramove itd sto mi trebaju; i kontaktirao sam sve sponzore da mi posalju delove, da bih mogao da pocnem da busim rupe za ventove, tube, kablove itd. CoolerMaster je poslao njihove stvari za 1 dan od kad sam ih kontaktirao. Sa Bitspowerom sam morao nesto da doradim listu, pa je trebalo nekih nedelju dana da se to posalje (jer su oni iz Tajvana, a vremenske zone su uzas). A moj kontakt u EKWB mi nije odgovarao na mailove MESEC DANA.

Onda sam pokusao da kontaktiram nekog drugog iz EKWB, i neki drugi lik (necu da pominjem imena ovde) mi je rekao da je taj moj kontakt na odmoru i da su sva sponzorstva na pauzi do sledece godine. Dakle potvrdili su sponzorstvo, rekli da krenem sa radom, odlozili mi slanje delova mesec dana, i zatim mi rekli da ne mogu da posalju pre pocetka sledece godine, sto je 4 meseca kasnije (jer je to bilo jos u septembru). Ja sam ih zamolio da mi posalju bar par najbitnijih stvari koje mi trebaju za pocetak projekta, i nakon malo ubedjivanja sa tim novim likom, odlucio je da mi posalje par stvari (sto je oko 1/3 "potvrdjenog" sponzorstva), a da ce ostatak da mi posalje u januaru 2015 i cak smo se i dogovorili tacno koje stvari tada treba da mi posalje. Da sumiramo, odlozili su mi projekat za 5 meseci, ali sam pristao jer ima puno posla oko ovoga i stvarno mi trebaju ti delovi, pa sam rekao da cu polako sve da radim da bi to ispalo kako treba.

Pa sam ja onda poceo da radim koliko sam mogao, odradio i one klipove itd, sacekao da prodju praznici, i u medjuvremenu sam uspeo da nateram Bitspower da povecaju njihovo prvobitno sponzorstvo, da bi skinuli teret sa EKWB, jer su oni navodno bili u "finansijskoj krizi". Onda sam ih kontaktirao krajem januara, jer sam video da su poceli da sponzorisu i druge projekte, a niko se meni nije javio da zavrsimo moje sponzorstvo, i njihov odgovor je bio da nisam dovoljno radio na build-u i da ne mogu jos uvek da mi posalju delove.. I ja sam onda ubacio u vecu brzinu, krenuo sa radom, busio sta sam mogao, savijao tube itd, i kontaktirao ih ponovo da vidim sta misle o progresu, i da im kazem da uskoro necu moci visi nista da radim bez ostatka delova (odnosno jos sam 2 radijatora, zbog pomoci Bitspowera).

I njihov odgovor me totalno iznenadio i sokirao: "Odlucili smo da vise ne sponzorisemo vas projekat."

Ja sam ih upitao za razlog i odgovor je bio:
"Mi smo vam dali par produkata i obicno mi kao sponzor ne mozemo da vam pruzimo sve komponente,
mi mislimo da modder treba da nadje druge solucije ili mozda i sam kupi radijatore.
Mi vise necemo da ponzorisemo vas projekat i to je nasa konacna odluka."

Ja imam 2 sponzora za komponente za vodeno hladjenje, i Bitspower je jaci od njih, i naravno nisam trazio "sve produkte" od EKWB. Bitspower im je cak i skinuo deo tereta sa ledja dajuci mi vise delova od prvobitnog dogovora, da bih mogao da pocnem sa radom bez cekanja na EKWB. I takdoje sam blokove za graficke sam kupio, a oni su skuplji od tih radijatora koje sam trazio i koji su "potvrdjeni".

Jos jednom ukratko, nisam im trazio sve delove, kupio sam neke delove od njih, cak sam i nasao drugo resenje u njihovu korist, poceo sam da radim po njihovom zahtevu, i finansijski su sada spremni da zavrse sponzorstvo mog projekta. Dakle sve sto su mi rekli je bila LAZ. Odlozili su mi projekat za 7 MESECI. I sada cak NECE DA ZAVRSE "POTVRDJENO" SPONZORSTVO. Upitao sam ih za pravi razlog ukidanja mog sponzorstvar, rekavsi im sve ovo i sada cak nece ni da odgovore.

I bukvalno sam ostao viseci bez delova i pokusavam sad da nadjem neke polovne delove ili nesto posto sam sva sredstvar alocirao za druge stvari i nemam dovoljno sad da kupujem te nove radijatore.

Izbacicu sta se jos radilo za neki dan, a eto hteo sam da vam pokazem kako se EKWB ponasa prema normalnim likovima poput mene, i da se to doosta razlikuje od nekih high-profile moddera.

Dobre vesti ce biti u sledecem postu, i mozete da komentarisete o ovome do tada.. Kuckamo se :wave:

Proka

Moderator
Učlanjen(a)
12.11.2010.
Poruka
1.558
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Prox
CPU & cooler:
I7 4790k
Motherboard:
Asus Maximus VII Impact
RAM:
Klevv 2x8gb 2400mhz, WC Alphacool D-RAM Modul
VGA & cooler:
ASUS 980TI
Display:
ASUS PG348Q
HDD:
SSD HyperX Savage 120gb, 1tb maxtor.
Sound:
Coolermaster MasterPulse In-ear - Black
Case:
Custom build
PSU:
Cooler Master: Silent Pro M2 850w
Mice & keyboard:
Asus CLAW, Asus Tactic PRo
Internet:
SBB Fiber 40/5
OS & Browser:
Ubuntu 14.04/Windows 10, Google chrome
Iskreno i bez ljutnje, projekat je krenuo 2014 avgust, skoro godinu dana, ti od tada si uradio samo par stvar što se tiče moda.
Kačio si slike hardwera što su ti slali(otpakivanje), par uvijanja cevi i how to vide'a, moguće da su zato odustali, nema zaprvo moda i ničeg kokretnog oko istoga.
Kao što rekoh to je moje mišljenje i bez ljutnje.

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Zbog toga sam i krenuo sa jacim radom od kad sam ih prvi put kontaktirao.. Ali moras da razumes, ti radijatori su problem, jer mi trebaju mere da bih mogao da izbusim rupe u zidu gde ce proci cevi do njih.. A dok ne izbusim rupe, ne mogu nista kaciti na zid, a dok ne krenem sa kacenjem na zid, ne mogu nista da sastavim.. Sve je povezano i sve zavisi od toga da mi trebaju svi delovi.. I ni jedan od drugih sponzora nije pravio nikakav problem, svi su odmah sve poslali sto mi treba, jos i pre pocetka ikakvog sastavljanja.. Samo je EK uvijao i uvijao i na kraju kad sam sve ispunio sto su trazili, su se povukli.

Kapiram tvoje misljenje, ali ne uzimas sve u obzir...

grickodj

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.12.2012.
Poruka
326
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Effective Executor / Dell 1015
CPU & cooler:
Intel 4770k H55
Motherboard:
MSI MPOWER Z87 SP
RAM:
Corsair Vengeance
VGA & cooler:
MSI 7950 water cooled
Display:
PHILIPS
HDD:
msata kingston 120gb, 1TB WD black
Sound:
Integrated
Case:
LC Power Executor
PSU:
Corsair CS750M
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
X7 & Genius KB-G265
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 8.1 Mozila Firefox
Other:
Mouse pad x7
U svemu tome ima istine sto je Igor rekao, a delimicno cu se sloziti i sa tobom Proko. Ali ti moram napomenuti i pitati te da li si nekad imao neki modding projekat?
Pitam te iz razloga, jer kad radis na necemu takvom, male stvari mogu da ti odloze veci deo projekta. Kao sto se desilo u ovom slucaju.

Proka

Moderator
Učlanjen(a)
12.11.2010.
Poruka
1.558
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Prox
CPU & cooler:
I7 4790k
Motherboard:
Asus Maximus VII Impact
RAM:
VGA & cooler:
ASUS 980TI
Display:
ASUS PG348Q
HDD:
Sound:
Case:
Custom build
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB Fiber 40/5
OS & Browser:
Ja to gledam sa strane i objekivno i kao neko ko bi trazio nesto više ako bih ti moja frima davala sponzorstvo, pa makar to bilo u vrednosti od 50e.
Svakako, za prosutim mlekom ne treba plakati već nastavi mod u nekom drugom pravcu i dosta aktivnije, za bušenje rupa itd uzajmi od nekoga rad radi merenja, uvek postoji alternativa.

@grickodj, nisam ali radim posao koji je dosta vezan za organizaciju oko 100ljudi, markteting, komunikaciju sa medijima i slicno pa je to moj ugao posmatranja.
Stagnacija u marketingu nikada nije dobra.

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Koliko ljudi u Srb ima sa vodenim hladjenjima? A tek koliko ih ima koji bi hteli da rasklope svoje vodeno da bi meni pozajmili da iscrtam nesto? :)
A i ja nisam u Bgd, pa da svratim tako kod nekog na kafu i razmontiramo nesto caskom..

Nasao sam kao neke polovne stvari i od starog svog moda, pa ako ne nadjem neko drugo resenje, to ce za sada posluziti..

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Ako nisi potpisao nikakav ugovor o sponzorstvu sa njima, oni sponzorisanje mogu odbiti u bilo kom trenutku. Sa druge strane je Proka u pravu, ovaj mod se mnogo odužio i videli smo samo neke tutorijale. Na EK sajtu o skoro SVIM proizvodima postoje detaljni tehnički nactri npr: http://goo.gl/94yyzD
Uostalom nije neka nauka odrediti rupe zaradijatore kad su razmaci rupa prema ventilatorima...
Razumem da si razočaran, ali EK finansira mnogo ozbiljnije modove koji teku brže. I dodatno tome, da si ti neki poznati modder sa nekoliko projekata sebe, pa si zaradio njihovo poverenje je druga stvar... i sad si tek trebao da se dokažeš. Jbg.

grickodj

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.12.2012.
Poruka
326
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Intel 4770k H55
Motherboard:
MSI MPOWER Z87 SP
RAM:
Corsair Vengeance
VGA & cooler:
MSI 7950 water cooled
Display:
PHILIPS
HDD:
Sound:
Integrated
Case:
LC Power Executor
PSU:
Corsair CS750M
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
X7 & Genius KB-G265
Internet:
SBB
OS & Browser:
Other:
Mouse pad x7
Koliko ljudi u Srb ima sa vodenim hladjenjima? A tek koliko ih ima koji bi hteli da rasklope svoje vodeno da bi meni pozajmili da iscrtam nesto? :)
A i ja nisam u Bgd, pa da svratim tako kod nekog na kafu i razmontiramo nesto caskom..

Nasao sam kao neke polovne stvari i od starog svog moda, pa ako ne nadjem neko drugo resenje, to ce za sada posluziti..

Prosetaj se do Krusevca na kafu. Mozemo skinuti ovaj bad ass hladnjak sa simfonije :)

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Ako nisi potpisao nikakav ugovor o sponzorstvu sa njima, oni sponzorisanje mogu odbiti u bilo kom trenutku. Sa druge strane je Proka u pravu, ovaj mod se mnogo odužio i videli smo samo neke tutorijale. Na EK sajtu o skoro SVIM proizvodima postoje detaljni tehnički nactri npr: http://goo.gl/94yyzD
Uostalom nije neka nauka odrediti rupe zaradijatore kad su razmaci rupa prema ventilatorima...
Razumem da si razočaran, ali EK finansira mnogo ozbiljnije modove koji teku brže. I dodatno tome, da si ti neki poznati modder sa nekoliko projekata sebe, pa si zaradio njihovo poverenje je druga stvar... i sad si tek trebao da se dokažeš. Jbg.
Pa kako da se dokazem kad mi nisu nista poslali i nemam cime da radim? :D
A na ovom crtezu nema mera rupa i nemaju bas na svim proizvodima detaljne crteze, trazio sam im i to, veruj mi, i nisu hteli da mi posalju.
A ja ovo ne radim sto bi se reklo "djoka od oka", i par milimetara tamo ili ovamo je bitno kada treba da busim rupe u zidu oko strujnih kabli.

I ajde mi onda objasni kako Bitspower i CoolerMaster, sto su 5x veci od EK imaju "poverenja" u mene samo na osnovu Cristal Toxina (gde i nisam koristo komponenta ni od jednog od njih), a EK cije sam blokove koristio - nema?

Prosetaj se do Krusevca na kafu. Mozemo skinuti ovaj bad ass hladnjak sa simfonije :)
Evo oblacim jaknu, obuvam se i krecem :D

grickodj

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.12.2012.
Poruka
326
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Intel 4770k H55
Motherboard:
MSI MPOWER Z87 SP
RAM:
Corsair Vengeance
VGA & cooler:
MSI 7950 water cooled
Display:
PHILIPS
HDD:
Sound:
Integrated
Case:
LC Power Executor
PSU:
Corsair CS750M
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
X7 & Genius KB-G265
Internet:
SBB
OS & Browser:
Other:
Mouse pad x7
@IMCustoms Posto sam ti ja sad sponzor, moramo osmisliti logo :)

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Ne mogu ja da objasnim kada svaka kompanija ima svoj stav, ja se ne pitam ništa. Oni su tako odlučili.
Rupe kod 120mm ventilatora su na 105mm, kod 140mm su na 120mm. Kod svih radijatora su rupe na istom mestu jer se prati standard. Da si ih pritiskao ranije, dosta ranije
možda bi došli do nekog dogovora ili bi ranije krenuo u potragu za pozajmiš od nekoga. Čak iako su te ispalili, da si radio brže i ranije pritiskao mogao si pojuriti nekog drugog... al prošlo je puno vremena od najave
pa do sada.

Proka

Moderator
Učlanjen(a)
12.11.2010.
Poruka
1.558
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Prox
CPU & cooler:
I7 4790k
Motherboard:
Asus Maximus VII Impact
RAM:
VGA & cooler:
ASUS 980TI
Display:
ASUS PG348Q
HDD:
Sound:
Case:
Custom build
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB Fiber 40/5
OS & Browser:
I ajde mi onda objasni kako Bitspower i CoolerMaster, sto su 5x veci od EK imaju "poverenja" u mene samo na osnovu Cristal Toxina (gde i nisam koristo komponenta ni od jednog od njih), a EK cije sam blokove koristio - nema?
Nema to veze sa poverenjem, to je trenutno stanje budzeta za marketing/sponzorstva.
Oni verovatno imaju kvartalni ili godišnji budzet za marketing, takodje na njihovoj stranici se vidi da imaju xxy projekata gde sponzorišu modere, očigledno da se ti nisi uklopio u taj koncept i da je neko odličiuo da prekine sponzosrtvo i pare/komponete ulozi negde drugde.

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
@Steam,
Nisi me razumeo, nisu rupe za ventove problem, nego za fittinge.. A ja na osnovu njih moram da postavim radijatore sa druge strane + da izbusim rupe i kroz 2 ploce i kroz zid za cevi..
Pa pritiskao sam ih ja.. I rekli u januaru.. I ja ih pozovem i kazu radi.. I ja radim i kazu necemo.. Objasnio sam gore detaljno, ispali su ****a i to je to..

@Proka,
Moje sponzorstvo je bilo "potvrdjeno", samo odlozeno slanje komponenti do januara.. Sve je islo po dogovoru, dok iz nekog razloga nisu resili da promene dogovor.. A ja im za to razlog sigurno nisam dao, igrao sam kako su svirali..

Ne kontam sto im toliko drzite stranu..

Proka

Moderator
Učlanjen(a)
12.11.2010.
Poruka
1.558
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Prox
CPU & cooler:
I7 4790k
Motherboard:
Asus Maximus VII Impact
RAM:
VGA & cooler:
ASUS 980TI
Display:
ASUS PG348Q
HDD:
Sound:
Case:
Custom build
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB Fiber 40/5
OS & Browser:
Ne drzim stranu, nego gledam to iz druge perspektive.
Dogovor i ugovor su razlicte stvari, shodno tome niste imali ništa što se njih tiče.
Ruzno je sa njihove strane što ti nisu dali detljnije objašnjenje kako bih mozda uvideo greške i znao zbog čega su odustal ali na tome je ostalo.
Ne mozeš kriviti njih, jer ti si stganirao i čekao njih, za to vreme si trebao raidti i traziti alternative, za sve postoji dead line pa i za modovanje.

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Da, deadline je CM modding competition 2015. Alternative sam nasao i radio sam koliko je moglo bez njih, necu da se ponavljam..
A bas zbog toga "dogovor/ugovor" i njihovog ponasanja, necu ni da ih pomenem takoreci u buildu kad ga zavrsim i to je to :)

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Meni i dalje nije jasno. Imaš u oglasima 360mm radijator, treba ti max jedan od 240mm da bih mogao sklopiti sve. Al ja nekako ne vidim da ćeš stići do roka (CM takmičenje) čak iako kreneš raditi sa svojim radijatorima. Imaš još neke delove od starog mod-a koje si očigledno "precenio", pa ako bi spustio cene malo, imao bi para za radijatore. Kad bi sklopio bar nešto od tog moda, siguran sam da bih lako našao nove sponzore za radijatora... jer za vodeno realno imaš sve, sem radijatora.

I dogovor / par razmenjenih mailova i ugovor sa potpisom nisu iste stvari. Video sam kako izgledaju sponzorski ugovori za modovanje i ako to nemaš u ruci, ti nemaš "dogovor".

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Molim te mi reci da li bi stavio 240 na dve grafike ili CPU/RAM/Mobo loop? Ajde nemoj da se zezamo :)

Plan je bio 480+360, i kao sto si rekao imam vec 360 (nego nisam stigao da update oglas) i nasao sam jos jedan polovan 360, tako da cu verovatno ta 2 iskoristiti, osim ako ne uleti Bitspower to da pokrije.. Sto su oni i ponudili, samo sto nemaju trenutno radijatore u proizvodnji i ne znaju kada ce biti, pa ne mogu da mi obecaju da ce stici do kraja projekta..

I da, sa ozbiljnijom firmom poput Bitspowera imam pravi ugovor, dok su me ovi ***ivetri zavlacili i ispalili.. Tako da ih sada ja i svi koji su iscitali moj post malo pljuju po web-u, ali sta da se radi.. Sve po zasluzi :)

Samo me po ko zna koji put cudi kako ih bre na svim mojim temama na stranim forumima pljuju i osudjuju za takav "dick i shitty move" po recima forumasa, samo kad dodjem ovde kod nas, gde bi trebao da imam najvecu podrsku, sve se opravdava iz nekog razloga.. Mora da smo takvi ljudi, nema drugo :d

grickodj

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.12.2012.
Poruka
326
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Intel 4770k H55
Motherboard:
MSI MPOWER Z87 SP
RAM:
Corsair Vengeance
VGA & cooler:
MSI 7950 water cooled
Display:
PHILIPS
HDD:
Sound:
Integrated
Case:
LC Power Executor
PSU:
Corsair CS750M
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
X7 & Genius KB-G265
Internet:
SBB
OS & Browser:
Other:
Mouse pad x7
Samo me po ko zna koji put cudi kako ih bre na svim mojim temama na stranim forumima pljuju i osudjuju za takav "dick i shitty move" po recima forumasa, samo kad dodjem ovde kod nas, gde bi trebao da imam najvecu podrsku, sve se opravdava iz nekog razloga.. Mora da smo takvi ljudi, nema drugo :d
+1

Mora neko da bude crna ovca.

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Na inostranim forumima te ne poznaju... Moguće da ovde nemaš podršku jer sam između ostalog ja (među drugim forumašima) imao negativna "biznis" iskustva sa tobom. Takođe znam da je Megaskot tražio od tebe kontakt za Bitspower i da mu nisi pomogao, tj. nisi mu dao.

Molim te mi reci da li bi stavio 240 na dve grafike ili CPU/RAM/Mobo loop? Ajde nemoj da se zezamo :)
Imaš jedan od 360 u oglasima, dosta za dve grafike da predstaviš svoj mod. Za CPU i ploču je dovoljan jedan od 240. Ako za nedelju dana/kraja meseca sklopiš većinu moda i bude ti falio samo radijator, ja ću ti kupiti radijator od 240mm (polovan, možda i nov) čisto da možeš učestovovati za CM takmičenje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh