Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pa generalno treba mi svasta nesto. Iskreno najradije bih konkretno te proverene prodavce od kojih ti je stiglo bez problema i sve sto si pregledao da je okej. Vec sam ja tamo nasao iste fitinge, radijatore, pumpe sto su OEM samo ih posle brendiraju i prodaju za vece cene svuda, nego rekoh hajde jos samo proverene prodavce. Nije frka, pogledaj pa samo javi.
Uh, pa ja sam od dosta prodavaca svasta narucivao.. Ne mogu bas sve sad da ti kopiram itd.. A te stvari za vodeno nista nisam uzimao sa Aliexpress-a, vec je to od sponzora, samo ove sitnice su odatle
E pa drustvo, nadam se da ste se lepo proveli za praznike i zelim vam produktivnu i srecnu novu 2015tu!
I evo malog update-a:
Ja sam bio malo bolestan, pa nisam mogao da snimim jos tih par klipova koji su ostali, ali sam sada kao ok, pa ce uskoro biti gotovi
I imam mali setback.. Posto sam ja medju prvima u svetu dobio nove Bitspower 16mm fittinge, oni su u toj brzini greskom poslali neke prototipe koji su malo uzi nego sto bi trebali da budu.. Tako da sada cekam novu posiljku normalnih, da bih mogao da nastavim sa radnom na tubama itd..
I jos jedna mala stvarcica, uzeo sam tronozac i drzac za mobilni za svoj "studio", pa ce snimanje i slikanje od sada ici malo lakse i biti malo bolje kontrolisano
Ima u Nisu jedna radnja koja prodaje svasta-nesto od foto opreme i mobilne telefone, velika je verovatnoca da i oni imaju tako nesto. Trebalo bi uskoro da idem za Nis zbog prijave ispita pa cu proveriti.
Stigao jos jedan klipcic Bitspower RAM Block Unboxing and Mounting Tutorial
Ovaj je na engleskom, ali uskoro ce i srpski, pa mi kazite, jel vam se svidja ovaj nacin "produkcije", malo ja, malo tutorial, malo ubrzano, malo muzikica itd??
I mali update, uskoro na fb stranici stizemo 100 like-a, a na yt profilu vec presli 1000 pregleda, cime sam ja jako zadovoljan s obzirom da su ovo prilicno high-end stvari i da sam ja jaaako nov u svemu ovome, pa bih sve zahvalio svima na dosadasnjoj podrsci i pozvao ostale koji se jos nisu prikljucili da bace pogled
E pa ljudi, izvin'te sto nije dugo bilo update-a, ali bio sam prilicno bolestan jedno vreme.. Prvo neki stomacni virus, pa grlo itd.. Gluposti na sve strane..
Ali sada sam bolje, pa da se vratimo poslu
Update:
Neki ovde vec znaju, ali da ponovim.. Upao sam sa ovim modom na Cooler Master Mod Competition 2015, pa mozete i tamo pruziti malo podrske ako zelite: http://goo.gl/WQdj1Q
Bitspower mi je najzad poslao (nadam se) prave fittinge a ne ponovo neke prototipe I tako cu uraditi i review jednog njihovog novog artikla i nadam se mnogih drugih u buducnosti
Sve sam ponovo premerio i spremio za rad na drvetu i zidu, pa cu krenuti sa seckanjem u narednih par dana
Takodje sam zavrsio i poslednju englesku verziju klipa za EK block za maticnu, pa ce se to renderovati nocas i sutra upload, a srpska verzija dolazi za par dana evo jednog shot-a
I to bi bilo to za sad, cujemo se kad se ovaj klip upload
Radi se na modu, ali bas nisam hteo da izbacujem slike kako premeravam zid, kupujem srafove i kucam mail-ove, nego cu sad poceti kad krenem sa doseckanjem dasaka, busnjem, radu na plexiju itd itd itd
Znam jbg.. Stalno neke gluposti.. Krenem da radim, iskrsne jedno, resim to, krenem opet, iskrsne drugo.. itd itd
Od grafika dve MSI 7970.. Za sad ce da idu one, pa kad izadje nova AMD serija verovatno menjam
Svi cekamo veliko finale Do sada sve izgleda jako dobro. juce nesto razmisljam, Igor je cesto ime medju moderima. Ti si Igor, JBL je Igor, ja sam Igor....
Trazili ste - dobili ste
Ajde posto vec neko vreme kukate za necim opipljivim, a i sponzori postaju nervozni , resio da podelim malo s vama ono sto se skupilo/spremilo i pripremilo za obradu, pa sklopio sve kako ce da ide kad vec vadim sve i spremam za secenje i busenje
Takodje ima tu i jedne savijene cevi na kojoj sam nesto isprobavao (duple krivine), kao i srafovi, matice, sajbnice i sve ono cime cu da pricvrstim ovo cudo za zid
E pa danas sam odradio dobar deo posla, pa da krenemo
Prvo sam izbusio rupe u "glavnoj ploci" (tako cu je od sada zvati) za odstojnike za maticnu i 4 SSD-a.. Za sada imam samo 2 SSD-a, ali kontaktiracu par proizvodjaca da vidimo da li mogu da dodaju jos 2 ili 4 nova
Takodje, SSD-ove ce biti lako menjati, jer ce prvo ovi srafovi biti stavljeni zajendno sa pleksiglasom (kasnije o tome) na SSD, i onda cu ih samo ubaciti u ove rupe i kojima ce se glave srafova zaglaviti i nece moci da ispadnu, ali verovatno cu iz predostroznosti staviti i neku cicak traku ili obostranu traku..
I na kraju sam sve ubacio i probao da li pasuje i kako, i takodje napravio ovaj drzac za extendere kablova koje cu napraviti, a kasnije cete videti kako cu i njega ubaciti da bude neprimetan