Proka
Moderator
- Učlanjen(a)
- 12.11.2010.
- Poruka
- 1.558
- Rezultat reagovanja
- 14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Prox
CPU & cooler:
I7 4790k
Motherboard:
Asus Maximus VII Impact
RAM:
Klevv 2x8gb 2400mhz, WC Alphacool D-RAM Modul
VGA & cooler:
ASUS 980TI
Display:
ASUS PG348Q
HDD:
SSD HyperX Savage 120gb, 1tb maxtor.
Sound:
Coolermaster MasterPulse In-ear - Black
Case:
Custom build
PSU:
Cooler Master: Silent Pro M2 850w
Mice & keyboard:
Asus CLAW, Asus Tactic PRo
Internet:
SBB Fiber 40/5
OS & Browser:
Ubuntu 14.04/Windows 10, Google chrome
- Urednik
Pa znaš kako, ti ovde ni u jednom postu nisi iskritikovao sebe, to isto moraš da gledaš, takav propust nisi smeo ti da dozvoliš, gde je kritika na tvoj rad, zašto ti mod traje toliko itd?
Ti si sve svalio na EK i to je to, gledaš samo na to da se taj EKWB "ispljuje" što naravno ima osnova, kao i kritika na tvoj rad a to nigde nisi spomenuo niti samokritikovao.
Treba "pljuvati" takve poteze ali svakako treba sagledati da li si ti mozda negde pogrešio?
Neće ti svako reći : "Da, oni su *****e ti si strava i ono baš su *****e...." i podrzavati, jer svako od nas gleda iz drugog ugla.
I ponoviću moje mišljenje, glup i ruzan potez od EKWB'a, takodje loš potez od tebe jer si razvlačio ovaj mod, nije bitan razlog već činjenice.
Svakako ne postoji loš marketing, opet je EKWB u plusu.
Ti si sve svalio na EK i to je to, gledaš samo na to da se taj EKWB "ispljuje" što naravno ima osnova, kao i kritika na tvoj rad a to nigde nisi spomenuo niti samokritikovao.
Treba "pljuvati" takve poteze ali svakako treba sagledati da li si ti mozda negde pogrešio?
Neće ti svako reći : "Da, oni su *****e ti si strava i ono baš su *****e...." i podrzavati, jer svako od nas gleda iz drugog ugla.
I ponoviću moje mišljenje, glup i ruzan potez od EKWB'a, takodje loš potez od tebe jer si razvlačio ovaj mod, nije bitan razlog već činjenice.
Svakako ne postoji loš marketing, opet je EKWB u plusu.