• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Project Ultima [Build log]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

grickodj

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.12.2012.
Poruka
326
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Effective Executor / Dell 1015
CPU & cooler:
Intel 4770k H55
Motherboard:
MSI MPOWER Z87 SP
RAM:
Corsair Vengeance
VGA & cooler:
MSI 7950 water cooled
Display:
PHILIPS
HDD:
msata kingston 120gb, 1TB WD black
Sound:
Integrated
Case:
LC Power Executor
PSU:
Corsair CS750M
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
X7 & Genius KB-G265
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 8.1 Mozila Firefox
Other:
Mouse pad x7
@noodi, i ti si Igor?! Pa sta cekas, bacaj se na modovanje, to ti je sudbina :D

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Imao malo vremena da sredim par slicki, pa evo "malog" updatea :D

Glavna ploca i plexi backplate-ovi konacno zajedno :D

Drzac za pumpu i rupe za ventilatore izbusene na horizontalnim plocama

Nesto srafova, matica i drzaca spremnih za farmanje (na poklopcu kutije za cipele), ali nazalost i nisu nesto bas super ispali, pa cu da razmislim kasnije sta cu sa njima da radim..

I konacno sam poceo da montiram stvari na zid..
Ovo je prva drzeca ploca:

Malo sam ubusio rupe u plocu da matice ne bi virile

A evo i pogleda sa druge strane zida, gde nije bitno ako viri:

Prekidac za svetlo u mojoj sobi je bio na putu jedne od drzecih ploca, pa sam morao da napravim rupu za njega (ona se moze videti i u mojim prvim crtezima)

I obe drzece ploce su na mestu i "pod libelom" :d oko toga sam morao malo da se igram, jer mi je izgleda parket sa leve strane malo propao, pa sam morao da ubacujem neke parcice itd.. haos, ludilo, da ne objasnjavam :d

grickodj

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.12.2012.
Poruka
326
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Intel 4770k H55
Motherboard:
MSI MPOWER Z87 SP
RAM:
Corsair Vengeance
VGA & cooler:
MSI 7950 water cooled
Display:
PHILIPS
HDD:
Sound:
Integrated
Case:
LC Power Executor
PSU:
Corsair CS750M
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
X7 & Genius KB-G265
Internet:
SBB
OS & Browser:
Other:
Mouse pad x7
Na pocetku izgleda nemoguce, na sredini zamrseno, a na kraju world class.
ovo izgleda kao sredina :)

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
@grickodj, Do kraja ove nedelje ce se razmrsiti (nadam se) :D

Smirglanje opet... Ali novi i precizniji SSD backplate-ovi su najzad gotovi!

A u drugim vestima :d Bitspower je poslao dva 360 radijatora, CoolerMaster napajanje i ventilatori bi trebalo da stignu do kraja nedelje, i takodje sam narucio i Mayhems boje koje bi trebalo da stignu pocetkom sledece nedelje.. Sve se polako dolazi na svoje mesto, jedino mi fale par SSD-ova, ali za sada nema nikakvih novosti na tom polju :(

noodi

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.06.2010.
Poruka
943
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 4670k @ 4.3 ghz @ Noctua D15
Motherboard:
Maximus VII Ranger
RAM:
4 x 4gb @ 2133mhz CL 9
VGA & cooler:
GIGABYTE nVidia GeForce GTX 1080 Ti Gamanig OC BLACK
Display:
Asus MG279Q
HDD:
Corsair ssd 120g + samsung 850 evo 500 g
Sound:
integrale
Case:
CM MasterCase 5 pro, 4 x Noctua A14 + 2 x S12
PSU:
Antec 1000W Gold
Optical drives:
HP external
Mice & keyboard:
Logitech G810 + G502 @ QCK XXL
Internet:
cable SBB @ 100 mbit/s
OS & Browser:
Win 10 & Chrome
Lepo, nego si video sa svima u vezi ssd-a? Ima podosta proizvodjaca, nemoguce da niko nece poslati par komada posto vidi koliko drugih sponzora ima? ;)

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Pa kontaktirao sam Samsung, Kingston, Transcend i ADATA od proizvodjaca i tu nase firme, odnosno prodavnice.. Ali nemam direktno ni jedan kontakt, nego sam pustio mailove na one adrese sto imaju na sajtovima, tako da se to mozda i zagubilo.. Nzm :confused:

Pomoglo bi ako neko ima neki direkt kontakt da posalje na PM :D

Magic_Mike

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
18.03.2015.
Poruka
23
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD A10-6790K + Aidos
Motherboard:
Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI
RAM:
Kingston Genesis 2x4Gb
Display:
Philips 234E5QHAW
HDD:
Samsung 840 EVO 120 + Seagate 500gb
Case:
Raijintek Metis
PSU:
Xilence 400W
A šta je sa ovim Intel SSDovima sa fotki? :confused:

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
To su moji stari neki koje imam, ali imam samo 2, a za ovaj projekat mi trebaju 4.. I za sve bukvalno sto mi je falilo su se javili sponzori, sem za njih iz nekog razloga...

Ja sam planirao da ce da se javi neki proizvodjac za 4 ista, mada kako sada stoje stvari i 2 bi zavrsila posao, nego niko da odg na mail...

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Posto su neki bili zabrinuti na forumima da li cu stici da zavrsim ovaj projekat na vreme za CM Case Mod 2015 takmicenje.. Evo da vidite da ulazimo u poslednjih 100m trke :D

Rupe u ramovima sa obe strane zida su izbuseni, kao i u samom zidu

Glavna ploca je takodje gotova

I generalna proba :D

Ako budem stigao post cu jos neki update, ali ovo bi trebalo da bude dovoljno za sada :D

PS. Jos uvek se niko nije javio za SSD-ove, pa cu morati da vidim sta cu s tim da uradim.. :(

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Imao malo vremena, pa ajde da postujem nesto :D

Zid i ploce su izbusene za tube

Sve ostalo je ulepljeno i spremno za spajanje

I sve je sklopljeno i povezano na glavnoj ploci, zajeno sa jos par tuba

Stiglo je jos par lepih stvarcica iz Cooler Mastera ! I prednji deo builda je takodje sklopljen kao sto mozete videti :D :D

Spin my babies, SPIN!

noodi

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.06.2010.
Poruka
943
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Maximus VII Ranger
RAM:
4 x 4gb @ 2133mhz CL 9
VGA & cooler:
Display:
Asus MG279Q
HDD:
Sound:
integrale
Case:
PSU:
Antec 1000W Gold
Optical drives:
HP external
Mice & keyboard:
Internet:
cable SBB @ 100 mbit/s
OS & Browser:
Win 10 & Chrome
U lepo lepo. svaka cast za CM! Hajde vise taj kraj da vidimo :)

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Fora je sto jos uvek nemam sve delove... Cekam rezervoare koji bi trebao za neki dan da dobijem, radijatori iz Bitspowera su mi u transportu, cekam iz Madjarske boje za vodu, i jos pokusavam i da nadjem nekog sponzora za jos ta 2 ssd-a sto mi fale..

Tako da, radim sve sto mogu koliko mogu, pa ako sve stigne na vreme za CM takmicenje - super, ako ne - sta da se radi, zavrsice se uskoro u svakom slucaju :)

Proka

Moderator
Učlanjen(a)
12.11.2010.
Poruka
1.558
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Prox
CPU & cooler:
I7 4790k
Motherboard:
Asus Maximus VII Impact
RAM:
Klevv 2x8gb 2400mhz, WC Alphacool D-RAM Modul
VGA & cooler:
ASUS 980TI
Display:
ASUS PG348Q
HDD:
SSD HyperX Savage 120gb, 1tb maxtor.
Sound:
Coolermaster MasterPulse In-ear - Black
Case:
Custom build
PSU:
Cooler Master: Silent Pro M2 850w
Mice & keyboard:
Asus CLAW, Asus Tactic PRo
Internet:
SBB Fiber 40/5
OS & Browser:
Ubuntu 14.04/Windows 10, Google chrome
Немој сада те моменте депресије :), рече ти сижемо 100метара трке а сада ако стигнем стигнем, има времена још 7 дана за финалне радове тако да удри.
Мислим да што се тиче SSD-a ако ти затреба за фоткање, имађе неко са форума на зајам 2 комада да чисто испуцкаш фотке за реалнији приказ мода.

P.S :
Требао си микрија да цимаш за течност, мени је стигла уз фобију пре 3 дана, капирам да то може лагано да ти довуче.

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
^Pa nisu momenti depresije, nego samo nesto nije na vreme poslato, sto nije do mene... Ja zavrsavam sve na vreme, samo nikako ti radijatori i rezervoari da mi stignu..

Sto se boje tice, cimao sam micrija, taj njegov lik je bio tamo i pitao i nemaju te boje sto meni trebaju na stanju, tako da bi moralo da se ceka, sto ja ne mogu.. A ja sam jos prosle nedelje narucio preko jednog drugog coveka koji donosi iz HU i njemu su rekli da ce prosli petak biti u radnji i nije bilo, pa su mu rekli da ce danas da bude i jos uvek cekam odgovor da li su stigle..

A za SSD-ove, probao sam da iscimam razne firme, manje vise se niko nije odazvao u tako kratkom roku (mada je tu malo i moja greska sto mi je to skroz ispalo iz mozga).. Ali uglavnom, ako mi se niko do sutra ne javi da ce da da kao sponzorstvo, dogovorio sam se sa Computers.rs da mi daju 2kom na pozajmicu, pa kada zavrsim sa modom i takmicenjem da im vratim, tako da je to "takoreci" obezbedjeno..

Samo jos shipping i madjari da ne ispale.. Ako sve to prodje kako treba - onda stizem, ako ne - ne mogu da uticem i to je to, bice lep mod samo se nece takmiciti :D

grickodj

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.12.2012.
Poruka
326
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CPU & cooler:
Intel 4770k H55
Motherboard:
MSI MPOWER Z87 SP
RAM:
Corsair Vengeance
VGA & cooler:
MSI 7950 water cooled
Display:
PHILIPS
HDD:
Sound:
Integrated
Case:
LC Power Executor
PSU:
Corsair CS750M
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
X7 & Genius KB-G265
Internet:
SBB
OS & Browser:
Other:
Mouse pad x7
Dobra fora sa ovim sponzorima :)
Mozes ti to zavrsiti za nedelju dana, ne sumnjam. Samo angazovanje

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Pa nece biti reklama kao za ostale, ali ako se stvarno niko ne javi za sponzorstvo, provicu dobru rec za computers.rs po forumima, jer su stvarno ok momci i pre sam uzimao neke stvari od njih i nisam imao nikakvih problema.. Pa videcemo za dalju saradnju, mozda se odluce i da mi ostave ako vide da je to stvarno ok reklama :)

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Moram nesto da vam kazem..

Ovaj mod nece biti zavrsen na vreme za CM Case Mod 2015 takmicenje. Ja sam dao sve od sebe, ali bukvalno je nemoguce zavrsiti ga u zadatom roku pored svih odlaganja koja sam imao tokom ovog build-a..

Kao sto znate, EKWB je pomerio ovaj projekat dosta meseci unazad, i sve ostalo sto sam narucivao je ili zaglavljivalo u shippingu ili nije moglo za neko normlano vreme da se napravi, i ja sam dao bukvalno znoj, krv i suze da sve probam da zavrsim sto pre cim je stizalo, ali stvarno je nemoguce sve zavrsiti na vreme za takmicenje.. Poslednja kap koja je prelila casu je bio sleeving, jer kable koje su mi bile potrebne su tek juce stigle (a trebale su oko 13og aprila), i ja sam celu noc pokusavao da sleevujem sto vise kabli moguce, ali konektori koje imam su previse uski i nisu bas pogodni za slivovanje, i zbog svog paljenja paracorda na meru i stiskanja da bi to moglo da se nagura u konektore sam uspeo da napravim potkozne plikove i modrice na prstima, a nisam uspeo cak ni 1/4tinu kabli da sleevujem od svih koje trebam. Za ovaj mod je potrebno sleevovati 108 kablica samo sa onaj odvajac kabli iznad maticne, a ima ih i jos pored njih, i to stvarno ne mogu sam odraditi za dan-dva koliko imam da bih stigao da odradim i ostatak moda.

Tako da je moja krajnja rec da sam dao sve od sebe koliko god sam to fizicki mogao, i zaboravi da pomenem, ja sam na master studijama i nisam ni isao na casove u poslednjih skoro pola god da bih se potpuno posvetio svemu ovome, i doveo sam bukvalno i svoje telo do poslednjih granica izdrzljivosti, i iako sam to jako zeleo, jednostavno ovaj projekat necu stici da zavrsim na vreme za takmicenje..

Uglavnom, necu odustati od njega samo zato sto ima losih ljudi u svetu i Ultima ce biti zavrsena cim mi se ruke malo oporave.

Zahvalio bih se svima vama na podrsci i sponzorima na razumevanju situacije i cujemo se uskoro :)

Proka

Moderator
Učlanjen(a)
12.11.2010.
Poruka
1.558
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Prox
CPU & cooler:
I7 4790k
Motherboard:
Asus Maximus VII Impact
RAM:
Klevv 2x8gb 2400mhz, WC Alphacool D-RAM Modul
VGA & cooler:
ASUS 980TI
Display:
ASUS PG348Q
HDD:
SSD HyperX Savage 120gb, 1tb maxtor.
Sound:
Coolermaster MasterPulse In-ear - Black
Case:
Custom build
PSU:
Cooler Master: Silent Pro M2 850w
Mice & keyboard:
Asus CLAW, Asus Tactic PRo
Internet:
SBB Fiber 40/5
OS & Browser:
Ubuntu 14.04/Windows 10, Google chrome
"i ja sam dao bukvalno znoj, krv i suze"
Искрено оде ти сувише далеко за мој укус, срећно у даљем раду.

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Pa nisam hteo da slikam ruke da ne bi bilo bas "suvise daleko" pa sam samo tako napisao.. Ali sinoc su mi ruke bile u plikovima i krvave, tako da su mi sada prsti uvijeni u valjda kantarion (ili kako god da se zove) i cekam da se oporavim, pa da nastavim sa radom :)

I sada idemo lagano, bez zurbe, da sve ispadne savrseno - kako sam i planirao

Grodos

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.07.2010.
Poruka
3.197
Rezultat reagovanja
436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Meni samo i dalje nije jasno zbog čega za sve svoje probleme kriviš nekog drugog? Ok, nisu ti izašli u susret, to si i više nego detaljno objasnio i nama i na drugim forumima ali kada si već dobio obavještenje da te neće sponzorisati, zašto fino nisi iskezio svoj novac i kupio sve što ti treba? Ne možeš ulaziti u projekat vrijedan par hiljada evra i očekivati da tvoje ulaganje bude par stotina evra jer ako si to očekivao onda je i jasno zašto kasniš... Prvo pripremiš novac za sve što ti treba a sve što ti se pokloni računaš samo kao bonus! Ovo ti govorim iz razloga što ćeš sada zbog svoje kukanjve i otezanja da izlevatiš i sponzore koji ti jesu izašli u susret! Ne znam kakav je dogovor između tebe i CM-a ali nekako mislim da si njihovo sponzorstvo dobio upravo zbog CM Case MOD 2015 priče... Čisto se pitam kakva će priča da ti bude ako CM bude tražio svoje proizvode nazad... Ovo nisam napisao da bih započeo neku svađu. Tvoj stav mi se od početka nije dopao te nisam ni pratio ali je projekat vrlo dobar te sam se vratio na praćenje i stvarno je šteta što zbog dječačkog ponašanja nešto ovakvo može da bude ispraćeno negativnim komentarima...

noodi

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.06.2010.
Poruka
943
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Maximus VII Ranger
RAM:
4 x 4gb @ 2133mhz CL 9
VGA & cooler:
Display:
Asus MG279Q
HDD:
Sound:
integrale
Case:
PSU:
Antec 1000W Gold
Optical drives:
HP external
Mice & keyboard:
Internet:
cable SBB @ 100 mbit/s
OS & Browser:
Win 10 & Chrome
Tako da je moja krajnja rec da sam dao sve od sebe koliko god sam to fizicki mogao, i zaboravi da pomenem, ja sam na master studijama i nisam ni isao na casove u poslednjih skoro pola god da bih se potpuno posvetio svemu ovome, i doveo sam bukvalno i svoje telo do poslednjih granica izdrzljivosti, i iako sam to jako zeleo, jednostavno ovaj projekat necu stici da zavrsim na vreme za takmicenje..
Uz duzno postovanje ali zbog jednog moda nisi isao na casove zavrsne godine fakulteta???????????
Bez uvrede - ali to stvarno nije uredu, prioriteti su ti se malo pomesali. Ako si vec na masteru znaci nisi vise toliki klinac, ovo je kranje glupo sa tvoje strane.
Povlacim sve ako je neki sega-mega-shit fakultet pa ti nista ne znaci ali opet.. pauza sa fakulteta od pola godine zarad moda?

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
@Grodos,

Ajde posto se ti i tu jos neki pravite ludi, coravi i kao ne znate matematiku, dacu vam neku okvirnu cifru koliko je moje ulaganje u ovaj projekat:

Vecina hardverskih komponenti za ovaj projekat je kupljena pre pocetka i to i nisam trazio od sponzora, tako da za sledece komponente bacite pogled na ITsvet i ostale sajtove i saberite sa ostatkom:

1. Intel i7-4770k
2. Gigabyte Sniper 5
3. Corsair Domintaor GT 4x4GB 2133MHz
4. 2x MSI 7970 OC
5. 2x EK-FC7970 - Nickel
6. 2x Intel 330series 120GB
7. Silverstone Strider Plus 1000W
-ventilatore, fan controllere i tako te sitnice necu ni da pominjem..

Mislim da ce vec ovo preci "par stotina evra" kako ti Grodos kazes, ali nebitno, idemo dalje na ne-hardware:

8.Iverica - pojma nemam koliko je izasla, jer sam rasturio jednu ogromnu policu sto sam imao kuci i veci deo odatle iskoristio, a samo par ploca ovako kupio za mozda nekih 20ak evra i secenje na meru mi je bilo takoreci gratis, samo sam tom coveku napravio neki comp
9. Pleksiglas:
-ploce od pleksiglasa - 4000din
-rezervoari - 50e
-lasersko secenje normalno, lasersko secenje pod uglom - jos uvek mi nije naplaceno, ali prosetaj kroz temu pa ces videti koliko se seklo
10. CNC secenje iverice - isto jos uvek nije naplaceno jer sam radio kod istog coveka pa cemo na kraju da saberemo, ali mozes da se raspitas kod nekog koliko bi izaslo secenje svih onih rupa u plocama i urezivanje
11. Staklo - 1000din
12. Paracord, dugmici, konektori, pinovi, razdelnici, neke specijalne alatke i ostale potrebne sitnice - 250e
13. LED trake - 40e
14. Kablovi - 2000din
15. Srafovi, sva gvozdjurija, smirgle itd - kupio tone, pa je okvirna cena negde oko 60e npr
16. Folija - 6000din
17. Sprejevi - 1300din
18. Postarine od sponzora cu da zanemarim, ali npr sa Bitspowerom je bio dogovor da platim jedan deo robe, sto je izaslo oko nekih 350e na kraju + 3 postarine sa Tajvana
19. I naravno da postoji jos brdo stvari koje nisam napomenuo, jer je ovo sve iz glave..

Pa mi ti sad ponovi je li to "malo" ulaganje za jedan projekat ili mozda ulaganje od "par stotina evra"??

Na ovako glupe postove se vise ne obazirem, i za ovo sam previse vremena utrosio posto jedva kucam..

@noodi, Da, ja sam perfekcionista i ako radim nesto posvecujem se tome 100%, a nije bilo ocekivano da odsustvujem toliko sa fakulteta nego su me ovi iz EK tako fino zavlacili kao sto sam vec pisao i svakih mesec-dva su mi pricali da ce da posalju robu, pa nisu, pa opet da ce da posalju itd itd vec sam pisao o tome.. Tako da - da, izgubio sam pola god skolovanja na zavlacenje sto EK-ovaca sto ostalih prodavaca i majstora, ali ja sam tip koji to moze da nadoknadi, tako da se za to ne brinem.. I nije bas shit fax, radi se o Tehnickom fakultetu - Master tehnoloskog inzenjerstva.

Grodos

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.07.2010.
Poruka
3.197
Rezultat reagovanja
436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Pa kada si već potrošio toliko, zašto onda nisi kupio i ostatak i onda eliminisao "šansu da te neko zaje*e"? Koliko si zapeo za EK, mislim da će ti na spomeniku uklesati "EK me zaje*ao" :D...
Uostalom, tvoj život, tvoj projekat, tvoja stvar... Šteta samo za projekat (da ga je bilo ko drug radio, bio bi vrhunski) ali i za temu jer svaki drugi tvoj post sadrži kukanjvu! Brate, dosadan si i naporno je za čitati pa umjesto da se divim urađenom ja se nerviram koliko smaraš! Ne preostaje mi ništa drugo nego se opet isključiti. Srećno!

IMCustoms

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.10.2011.
Poruka
1.044
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
A da se ti vratis na pravljenje tvog 30 sa 30 kofercica i da se manes nas ozbiljnijih igraca u ovim vodama? Mislim da bi to bila najbolja ideja :)

I da, bice projekat zavrsen (kao sto sam i rekao) i bice vrhunski, i zamolio bih te da se vise i ne "ukljucujes" ili sta god.. Pozdrav

Medolinos

Moderator
Učlanjen(a)
06.11.2010.
Poruka
5.394
Rezultat reagovanja
12
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
no name
CPU & cooler:
AMD FX 8350 / Noctua NH-U14s / NF-A15 Puss-Pull
Motherboard:
Gigabayte 990FXA-UD5 rev. 3.0
RAM:
Kingston 16gb ddr3 1866mhz HyperX Fury
VGA & cooler:
R9280X-DC2 TOP
Display:
Samsung UE32EH5000
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250gb, HDD Segate Baracuda 2 TB, HDD Samsung F3 1TB
Sound:
integrisan zvuk i Creative Inspire T3030 speakers
Case:
COOLER MASTER HAF XB EVO RC-902XB-KKN2
PSU:
EVGA Supernova G2 750w
Optical drives:
Lite-on
Mice & keyboard:
A4tech X-7 G800, misonja neki zalosni genius
Internet:
ADSL Telekom paket do 20 mbita
OS & Browser:
Win 10
Vratite se modovanju obojica, gledajte da su postovi vezani za sam mod, gubim strpljenje, pa da ne bude opet katanca na temi, vratite se istoj sto vazi i za pokretaca teme. :wave:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh