Proleter
Banned
- Učlanjen(a)
- 24.01.2020.
- Poruka
- 645
- Rezultat reagovanja
- 503
Moja konfiguracija
Isto ja sa svojom 1070ti od kada sam je uzeo par dana sam je malo cackao i podesavao, malo je undervoltovo i posle kada sam svatio da stvarno imam vrhunski primerak kod sebe sam uzeo i pustio je da kopa. Evo do sada nekih 62-3 evra imam na racunu i neka se krcka polako. Kada se igram igram a kada se ne igram sto je vecim delom dana ona radi svoj posao i polako krcka lovu na racun.Gledam sad od 180-te stranice u ovoj temi, i svemu se smejete a svi oglasi su obrisani, ili je prodato, ili isteklo, ili se neko predomislio kad je video da ga upgrade kosta oko 700 evra....
Ja sa mojom sporadicno sad kopam, evo vec sam ~50e dobar za manje od mesec dana. Sto bi proadvao kartu? Vise cu izvuci radeci ono sto i kupac oce da radi.
Pored ovoga, niste se zalili na nnerealne cene kad ste kupovali 400e karte za 100e, to je bilo ok, iako su vecina iz rudnika bile...A sad kuku lele. Lepo sam vec pre par meseci napisao da ce kartu performansi 580 8gb po 100e dok je aktuelna u ograma sledeci put naci na sveto nikad. Strancima kad napisem koje su cene ovde (za vreme pre ovogodisnjeg skoka) u cudu su. Sve polovno od grafickih je ovde bilo bar 20-30% jeftinije nego na zapadu. Ko se omastio (a nije majner vec korisnik) sa 580/480 8gb bolje da je cuva ko oko u glavi sad.
Juce sam sticajem okolnosti ubo rx 580 8gb za 250 evra otisao odmah kod coveka kupio i malo je sredio slikao stavio na oglas ode za par sati za 390 eura. Ali bukvalno sam potrefio trenutak kada je covek okacio oglas, i dok sam ga zvao bio je vec nedostupan, ugrabio sam je samo zato sto sam licno otisao po nju i sto se sve odigralo u pola sata inace da sam bio iz drugog grada nista od toga ne bi bilo. Prvi koji je mogo da dodje da je kupi posle mene je bio neki lik ali tek za tri sata.