Za Božić sam kupio (nisam bio dobar, pa Deda nije hteo da donese), platio 67 €...gejming je i vise nego dovoljna kartica sa 4 gb a ne vidim da su one nesto podlozne ovom povecanju cene.
E al ovo nisu jos te, ove su jos otkljucane, lik onaj je jeftino prodoa nije ni za mining...
![]()
NVIDIA's Mining Performance Cap On Unreleased ZOTAC RTX 3060 Shows Results
The NVIDIA RTX 3060 isn't even released yet, but as you might've heard, cards are already doing the rounds throughout the secondhand market at ridiculous prices. And now, to sour the pot even more, one crypto enthusiast going by the name of CryptoLeo on YouTube has shown that he already has his...www.techpowerup.com
Ovaj lik iz ovog oglasa, je za "GINISOVU KNJIGU NENORMALNIH"
@illidan
Posalji njemu poruku kazi mu da je preoteo nekome ko je hteo da kupi karticu pa ces da cujes sta ce da ti kaze i veruj mi nece biti ljubazan ni malo kao ja.
To se skinulo u roku od odmah (ili ce da se skine cim izadje u slucaju da jos nije izaslo)a nije ni za mining...
![]()
NVIDIA's Mining Performance Cap On Unreleased ZOTAC RTX 3060 Shows Results
The NVIDIA RTX 3060 isn't even released yet, but as you might've heard, cards are already doing the rounds throughout the secondhand market at ridiculous prices. And now, to sour the pot even more, one crypto enthusiast going by the name of CryptoLeo on YouTube has shown that he already has his...www.techpowerup.com
Mislis?To se skinulo u roku od odmah (ili ce da se skine cim izadje u slucaju da jos nije izaslo)
Je l' može ova "zver" da tera Zumu na ultra?! Pitam za druga...
Trziste diktira cenu, a ne on[P] - gtx 1070 8gb-domaca pisana garancija
Prodajem Inno3d gtx 1070 8gb koju sam koristio vrlo malo za lagani gaming dakle 99% vremena provela u idle-u, igrao sam jedino Borderlands i Dead Island sto uopste nisu zahtevne igre. Probao sam i Cyberpunk kad sam je testirao prvi put kod dobrog ortaka (on ima original igru) i radi odlicno...axe.rs
![]()
Где ли је он гледао цене, па ни на КП 1070 не коштају оволико.Trziste diktira cenu, a ne on![]()