Proleter
Banned
- Učlanjen(a)
- 24.01.2020.
- Poruka
- 645
- Rezultat reagovanja
- 503
Moja konfiguracija
Ko kaze da ga treba ubiti, ni jedna svota novca nije vredna toga i jos manje da odgovaras zbog tamo neke b*dale koja misli da moze sve da zavrne i da se na lak nacin dodje do vece sume novca, ali zato u kolena da ga iscepas i kraj price, do kraja zivota ce da bude invalid. Ne treba mu gora kazna.A sta ako je stvarno budala koja ce da krene na tebe iako imas pistolj? Mislis da je tako lako ubiti coveka? Da ne pricam o tome sto ces sebi upropastiti zivot robijom od desetak godina zbog 1000 ili 50000 din.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
I da se Marjan ne nadje uvredjenim, vidim on se bori i pokusava da nesto uradi ali na pogresno mesto se trudi i upozorava. Jer sta je problem na KP, pa problem je sto ce oni banovati tamo par nebitnih likova koji ne uplacuju pare i od njih nemaju koristi i koji su nedavno registrovani ali ove likove koji za obnavljanje oglasa daju kintu e te nece dirati jer od njih imaju koristi.
Mada ne mogu da gresim dusu banovali su dosta ljudi koji su bili jaki ali verovatno pod necijim uticajem.
Nisam Amerikanac, ali sam ucen da svoje nedam a da tudje ne uzmem. Ucen sam da ne budem ljubomoran na nikoga, da svakome kome mogu da pomognem i da ne ocekujem nista za to, a to ako neko ponudi nesto da iz pristojnosti odbijem a ako taj isti insistira tek tada da uzmem cast.@Proleter Da nisi ti Amerikanac ?