Sto samo dokazuje da si human fuarking being@ Trogdor
ali da se razumemo - nedeljno bar 2 puta zabodem burek/gurmansku pljeskavicu ili u kuci cesto spreme neke pite i slicne slane/slatke tripove a vikendom cesto janpi doniram pekari 200, 300 din u 03h
Je6iga, nema bezanja od toga a i gurman sam ali ako mogu da jedem onda mogu i da treniramA i pitanje je koliko cu jos moci da ne pazim na ishranu, kad predjem 40-u moci cu samo sa setom da se prisecam hrane iz ovih godina..
![]()
Jbg, drustvo, ucim, itd itdGde nadje cips.. mislim da nema nista gore i nezdravije.. ja to uopste ne jedem, osim riba kad kupi neki chilli ili kako se vec zove ali i tad uzmem malo.
Od tih sranya mnogo hasam one stapice sa kikirikijem i kikiriki sa ljutom paprikoma i onaj sa medom i susamom.
@ trogdor
Ne trudim se da preterujem sa hranom ali moram dosta da jedem.. glad, dijeta.. unose nervozu i neki osecaj slabosti.
Stipsojos pijem 2 pred spavanje, i ako pise da bi trebao za moju kilazu 3.
Nego sta nego da pomaze, zato cu i da nastavim da kupujemPosto uzasno lose spavam poslednjih dana i to me MNOGO nervira , reko da vas pitam jer vidim da pominjete ZMA ! Da li stvarno popravlja san ? Ja fazon zaspim pa se probudim posle 3 sata spavanja da odem u WC i posle toga je samo lezanje a nikakvo spavanjei budim se kao zombi ,neraspolozen i nervozan .. HELP
Skoro sam poceo sa suficitom od 500kcal ... Jutarnje merenje 77.5kg, 185cm, fali mnogo mase![]()
@Godzilla
Dobar si , polako bice bolje500kcal furaj meri se nedeljom i dko napredujes samo vozi .. kad prestanes da napredujes u kilazi i pocnes da stagniras , povecak kcal za 100-200
.. a ako hoces da akcentujes ruke , mislim da ti treba teretana definitivno ..