warmaster
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.687
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
4690k 4.5ghz 1.25v EK custom
Motherboard:
Gigabyte Z97n Gaming5
RAM:
eXceleram 2x4Gb
VGA & cooler:
Gigabyte gtx970 itx
Display:
LG 42" LW4500 3D SBS
HDD:
Seagate Barracuda ST3000DM001
Sound:
Storm Sirus/Telefunken TLX 22/4 on Telefunken TA750
PSU:
SilverStone Strider 650W Gold
Mice & keyboard:
G105 MW3, Logitech G5
OS & Browser:
Win7 x64
Other:
Take me to the hospital
Plivanje je najbolje za generalno jacanje celog tela, i ako si rekreativac i neces da nesto dobijas visicnu masu previse, preporucujem plivanje. Ja nemam takvih uslova da idem na plivanje redovno, daleko mi jbg, ali bih rado isao zbog discus herni-e. Mada jacanje ledja u teretani mi je svakako pomoglo, stubovi su mi veoma snazni i masivni sad, i nikakvih problema nemam, mogu da radim spregu koju pre nisam mogao, nemam bolove vise itd. Dobro je veslanje, mrtvo dizanje je malo zeznutije ako imas povredu ledja u lumbalnom delu kao ja, pa ne radim to a i ne preporucujem nikom iskreno, mogu ljudi da se manu prica kao nezamenjivo za donji deo ledja u gluteus, sve to moze i na laksi nacin npr vise varijacija hiperekstenzije, i cucnjevi i press za gluteus.

i samo nedelja odmor
), to uz jadnu ishranu = u sustini samo umor. Jeste da nisam ni hteo da se ''radim'' i da sam isao cisto da bih odrzavao formu ali ovo je velika greska. Sad radim malo na ishrani, bez kupovine onih dzakova itd, znate vec sta treba da se jede pa da ne pisem..