@neverniciMa jok Probao jednom, opekao se Ne moze se sa slikom protiv teoreticara
via Tapatalk 2
Vidi ovako ukratko:Zato sto ti je genetika nije tako obdarila . Upravo pricah sa njim, pokusavam da ga ubedim da krene samnom u teretanu, ali nece, sa recima sve su to teretane sviracke, u prevodu mrzi ga da ide kakve god bile . Kaze vezba kuci malo kad stigne. Hebaga, da je meni takva genetika, pa da me bog pogleda i da za zeljenu gradju ne moram da koristim anabolike.
Dzaba.... Ako nista drugo pukao bih ga bucicom kad ne gleda... Mnogo glup "prank". Zao mi onog klinca naocarka sa bucicamaMicri ovaj je veci od tebe,ne bi ti ni pisnuo
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 4 Beta
A sta bre ti glumis DO YOU EVEN STARTED TO LIFT ??? Samo preporucujes supseEvo ti steam pa izaberi prema svom budzetu...
Animal Flex- 44 paketića
Joint Tech
Joint Renew Formula
Flex Formula 60 kapsula
ne glumim, pomazemA sta bre ti glumis DO YOU EVEN STARTED TO LIFT ??? Samo preporucujes supse
Do you EVER lift?A sta bre ti glumis DO YOU EVEN STARTED TO LIFT ??? Samo preporucujes supse
Do You EVEN liftDo you EVER lift?
Do You EQUAL ?!Do You EVEN lift
Daleko smo mi od hemicara, ali ajde, nema vezeAhahah pravi link za ovu temu sve sami hemičari ovde
Radi se na tome non stop i napredujem, polako, ali sigurnoPojacaj srednji deo grudi <3