'ebes coveka bez 100kg...Ja sve mrsaviji sa 96kg na 91.5kg trenutno.
Jbt, ja pojma nemam cemu sve ove tablete.Ako je Micri Mr. Prasak, ja sam Mr. Tablet (ili Caplet)
:razgovor:
Uzeo sam od ovih prvi put, dzabana su, i eto, stiglo je sve ok.
A ne ne, u problemu sam kad padnem ispod 90kg'ebes coveka bez 100kg...
Uze mi rec iz usta Ali bi sad rado sisao na 85-90(jako mi smeta visak kilograma u basketu)'ebes coveka bez 100kg...
haha Ej! Ako nisi trocifren, nisi muskarac, end of story! :pA ne ne, u problemu sam kad padnem ispod 90kg
Uvek je bilo, 'bes coveka bez 190cm visine i 90kg, nemoj ti sad meni tu da dizes kriterijume
Masa je mama Ne mora da bude visak..sve zavisi od potrebaA ko kaze da se tu misli na co'eka od 100kg sa viskom kila?
Takve su ranije racunali kao skart, nisu ih primali u vojsku i nisu se zenilihaha Ej! Ako nisi trocifren, nisi muskarac, end of story! :p
Stick to the plan bro! We want fancy lol micri!Ali opet, trebalo mi je jos godinu ipo da krenem i evo me na 90kg, ali sada hocu 100
micri 2009 je napisao(la):hocu da se izdefinishem onako fensi lol
ali nisu se zenili...hahhahah koliko je dobroTakve su ranije racunali kao skart, nisu ih primali u vojsku i nisu se zenili
Ma prodavali u roblje. Ko će to nahraniti?!Takve su ranije racunali kao skart, nisu ih primali u vojsku i nisu se zenili
E to si upravuNe mozes da poredis 100 mlitavih kila dobijenih iz mc-a, od cipsa, i djubriva od hrane i 100 kila prave mase od gibanice, prsute, kajmaka, sira, luka i slanine
Ovo ide u potpisNe mozes da poredis 100 mlitavih kila dobijenih iz mc-a, od cipsa, i djubriva od hrane i 100 kila prave mase od gibanice, prsute, kajmaka, sira, luka i slanine
Ova tema je "Da li i šta bildujete?" Probaj negde drugde.Pošto je ovo jedina generalna tema o sportu, ajde da probam ovde.
Ronio je čika Skot davnih dana...
Idi pecaj
Sent from Xperia Z