@warmaster, dobar
Ja sam iskasapio kaziprst a taman sam usao u fazon sa konstantnim treninzima...i sad moguda ga d*vam.
Cekam da zaraste pa da nastavim.
Da, i ova kutija je pri kraju, uzimao sam svaki dan . Pak je fantastican suplement, lakse spavam, lakse se budim, odmorniji tokom dana, cak i lakse varim (mislio sam da je onaj digestivni enzim reklama i sarena laza, ali stolica mi se normalizovala). Kada krenem od oktobra neku ozbiljniju pricu sa treningom, whey, animal i glutamin ce mi biti jedini suplementi. Nikakvih problema sa hipervitaminozom nisam imao, a verujem da moj organizam crpi kao lud zbog metabolizma.Hocu naravno, noge nastavljam.
@warmaster, jel to znaci da si 2 pakovanja animala stukao posto ima cini mi se 44 paketica, ili si ga uzeo skoro?
Kakav je utisak za pak ?
Ma jasnoMoje su, pa mi se može...
Carni-x je topljač a Waxy UH u mnogo čistijem obliku za PWO.Nije bacanje para, nek se hrani covek kad ima kesa.
Sta je ovo carn x dole mala bocica i ovaj waxy na vrhu da ne guglam mrzi me, ostalo znam.
Odlicno izgleda, samo cepaj .Ja sam od suplementacije zadrzao samo whey mada cu i to verovatno prestati da kupujem i prebaciti se na vise mesa (crveno uglavnom).
Sve manje imam poverenja u suplementaciju pa na kraju krajeva i u sam whey protein ..
Prve dve slike (ja levo, drugar cije sam slike vec kacio je desno) su pre 4-5 nedelja (ja ~70kg)
Ostale su svezije, ne starije od tipa 7-10 dana. Ja sam iskren tako da cu reci da su sve slike od trece i nadalje 3 i 4 nedelja "cell tech-a" .. 70/71kg > 79/80kg za sada. Voznja traje jos 8 nedelja