'ebes coveka bez 100kg...Ja sve mrsaviji sa 96kg na 91.5kg trenutno.
Jbt, ja pojma nemam cemu sve ove tablete.Ako je Micri Mr. Prasak, ja sam Mr. Tablet (ili Caplet)
:razgovor:
Uzeo sam od ovih prvi put, dzabana su, i eto, stiglo je sve ok.
A ne ne, u problemu sam kad padnem ispod 90kg'ebes coveka bez 100kg...![]()
Uze mi rec iz usta'ebes coveka bez 100kg...![]()
haha Ej! Ako nisi trocifren, nisi muskarac, end of story!A ne ne, u problemu sam kad padnem ispod 90kg
Uvek je bilo, 'bes coveka bez 190cm visine i 90kg, nemoj ti sad meni tu da dizes kriterijume![]()
Masa je mamaA ko kaze da se tu misli na co'eka od 100kg sa viskom kila?![]()
Takve su ranije racunali kao skart, nisu ih primali u vojsku i nisu se zenilihaha Ej! Ako nisi trocifren, nisi muskarac, end of story!:p
![]()
Stick to the plan bro! We want fancy lol micri!Ali opet, trebalo mi je jos godinu ipo da krenem i evo me na 90kg, ali sada hocu 100![]()
micri 2009 je napisao(la):hocu da se izdefinishem onako fensi lol![]()
ali nisu se zenili...hahhahah koliko je dobroTakve su ranije racunali kao skart, nisu ih primali u vojsku i nisu se zenili![]()
Ma prodavali u roblje. Ko će to nahraniti?!Takve su ranije racunali kao skart, nisu ih primali u vojsku i nisu se zenili![]()
E to si upravuNe mozes da poredis 100 mlitavih kila dobijenih iz mc-a, od cipsa, i djubriva od hrane i 100 kila prave mase od gibanice, prsute, kajmaka, sira, luka i slanine![]()
Ovo ide u potpisNe mozes da poredis 100 mlitavih kila dobijenih iz mc-a, od cipsa, i djubriva od hrane i 100 kila prave mase od gibanice, prsute, kajmaka, sira, luka i slanine![]()
Ova tema je "Da li i šta bildujete?" Probaj negde drugde.Pošto je ovo jedina generalna tema o sportu, ajde da probam ovde.![]()
Ronio je čika Skot davnih dana...
Idi pecaj
Sent from Xperia Z