Meri se kaliperom tako sto meris debljinu koznog nabora na stomaku, pektoralisu i bicepsu i na osnovu dobijenih vrednosti ocitas % iz tabele ..... ima i savremeniji metod al tesko kod nas.... ona *****a po apotekama sto kao mere nisu tacna.Kako i gde moze da se izmeri taj % masnoce? Iz krvi pretpostavljam...

Kod mlecnih proizvoda je upravo laktoza veci problem od ostalih sastojakacovece, ja samo da pohvalim MegaSkot-a na odluci da se preda ovome - ovo je boles'![]()
vaga pokazuje u odnosu na prethodnu nedelju 6 kila manje, i ja vala ne mogu da kazem da sam miran kao Megaskot. ocu dumrem. ali nije ni hrana toliko skupa, meso je jeftino (doduse i losijeg kvaliteta nego u vreme tita) a pecurke i jaja su tu da potpomognu.
elem, pitanjce - nas, srpski, domaci Jogurt (Granice, Imlek, Suboticka) jel ima ugljenih hidrata ? po listi koju ja imam pise - 8g/100g a na netu kazu negde a sme, negde da ne sme.
sad citam - laktoza iz mleka se prilikom fermentacije pretvara u mlecnu kiselinu. tako da je jogurt low-carb, samo da mi potvrdite dal smem da pijem, da mi olaksate zivot![]()

Posao mi je takav da se nikad necu vise ugojiti, a i zivac sam prevelik da bi dopustio salu da me oblaze.Joj kako ce da vam se vrate sve te kile kad napravite pauzu bez vezbe :-P
Sent from my ALCATEL one touch 990 using Tapatalk
Inace puse svaki po kutiju,dve cigara. 
Pricaju da je otrov zato sto nemaju pojma@mitarus
Mene saradnici ubedjuju da je to *****e, hemija, otrov.Inace puse svaki po kutiju,dve cigara.
Na ovaj mislis?
http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/DY315-Elite-Whey-Pro.html
Kako se to tacno pije i jel odvratnog ukusa?
Kao klinac sam pio pivski kvasac, svaki put sam hteo da pegliram od toga.

). Zanima me, posto ja imam 16 skoro 17 godina kakav bi trebao da bude plan ishrane da bi to vreme sto provodim u teretani bilo sto bolje upraznjeno? Danas sam radio 4x10 (gladijator, kosi/pravi bench, itd itd), i osecam se kao da su mi amputirali ruke
Sada ne znam kako da se ponasam kod kuce, tj sta od hrane da jedem ujutru/uvece. Internet je veoma nepouzdan povodom toga jer gde god da sam gledao bilo je razlicito i uglavnom nema nikakvih saveta za tinejdzere koji tek pocinju sa vezbanjem. Icicu 3 puta nedeljno u teretanu (utorak, cetvrtak, subota), pa me zanima i to da li treba vezbati nesto i kod kuce?