Meri se kaliperom tako sto meris debljinu koznog nabora na stomaku, pektoralisu i bicepsu i na osnovu dobijenih vrednosti ocitas % iz tabele ..... ima i savremeniji metod al tesko kod nas.... ona *****a po apotekama sto kao mere nisu tacna.Kako i gde moze da se izmeri taj % masnoce? Iz krvi pretpostavljam...
Kod mlecnih proizvoda je upravo laktoza veci problem od ostalih sastojakacovece, ja samo da pohvalim MegaSkot-a na odluci da se preda ovome - ovo je boles'
vaga pokazuje u odnosu na prethodnu nedelju 6 kila manje, i ja vala ne mogu da kazem da sam miran kao Megaskot. ocu dumrem. ali nije ni hrana toliko skupa, meso je jeftino (doduse i losijeg kvaliteta nego u vreme tita) a pecurke i jaja su tu da potpomognu.
elem, pitanjce - nas, srpski, domaci Jogurt (Granice, Imlek, Suboticka) jel ima ugljenih hidrata ? po listi koju ja imam pise - 8g/100g a na netu kazu negde a sme, negde da ne sme.
sad citam - laktoza iz mleka se prilikom fermentacije pretvara u mlecnu kiselinu. tako da je jogurt low-carb, samo da mi potvrdite dal smem da pijem, da mi olaksate zivot
Posao mi je takav da se nikad necu vise ugojiti, a i zivac sam prevelik da bi dopustio salu da me oblaze.Joj kako ce da vam se vrate sve te kile kad napravite pauzu bez vezbe :-P
Sent from my ALCATEL one touch 990 using Tapatalk
Pricaju da je otrov zato sto nemaju pojma@mitarus
Mene saradnici ubedjuju da je to *****e, hemija, otrov. Inace puse svaki po kutiju,dve cigara.
Na ovaj mislis?
http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/DY315-Elite-Whey-Pro.html
Kako se to tacno pije i jel odvratnog ukusa?
Kao klinac sam pio pivski kvasac, svaki put sam hteo da pegliram od toga.