Bob Marli
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 31.10.2010.
- Poruka
- 604
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe
Motherboard:
Asus P7P55D-E Evo
RAM:
Kingston HyperX DDR3 2x8GB 1600MHz / OC 1800Mhz
VGA & cooler:
GeForce GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung SA550 / LG 55UB850V
HDD:
OCZ Vertex 2 60GB / Samsung 840 EVO 250GB / Samsung F4 2TB / WD Green WD30EZRX 3TB / WD Green WD30
Sound:
X-fi Xtreme Music / Logitech Z-5500
Case:
Corsair Graphite Series 600T Black
PSU:
Chieftec CTF750W
Optical drives:
Samsung DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech G500 / Logitech G110
Internet:
SBB 40/2.5 mbit
OS & Browser:
Windows 7
Other:
Sony Plastation 3 Slim 320GB , Samsung S5, Samusung S3, iPad 3, Nokia 6300
Moracu do doktora, valjda ce znati sta je, znate i sami kakvi su nasi doktori, pola ih je ******irano.Utrnu na trenutak, ochigledno to kod mene nije kritichno kao kod tebe, ali ortak je imao upale tetiva, nije mogao da podigne 30kg biceps pregibu od bolova, ide mu desna ruka, a leva stoji u mesto...
Skokni do doktora vidi shta je, mozda je slab mishic, a mozda je neshto drugo...
Zaboravio sam da napishem i da sam uzimao Animal Flex i da mi je jako pomogao shto se tiche tetiva i zglobova, a i ortak isto mishljenje deli...
Sad bas gledam ovaj Animal Flex u Pansportu i zainteresovao si me za preparat.
Jel to prirodnog sastava kao prvo?
Kao drugo kakve su to kesice unutra, prasak ili sta je to, jel gadno?
Meni je to porodicno, da nam svima krckaju zglobovi u rukama kad ih vrtimo, keva nije pila mleko kao dete, mozga sam nasledio to, ja ne pijem mleko al se zato davim od jogurta, pola kila dnevno uvek. Plus skoro svaki dan smazem jednu pavlaku.
Pa lupio sam 10-15 vezbi, npr kad radim grudi, radim 4,5 vezbi, pa onda krenem na biceps, dal stojeci ili na klupi, tu krece grcenje podlaktice.
Ali mnogo veci je problem kad radim, da mi se to desava da trne podlaktica.
Isto kad i igram nesto na kompu duze ubise me zglobovi i podlaktice.