Nego shta^
My nigga, zna sve sta treba
p.s. skontao sam ono vece, samo me je .jpg iznenadila
Tapatalk
Meni je ruka 41, kada ih vezbao brzo bi posle 3-4 meseca bila 44-5. Bio sam ubedjen da je micri-u manja ruka, mada dok ne vidim sa metrom ne verujem@Animane, nema sansi da Micri ima ruku 35-6, kad ja imam 33cm sto je smesno... znao sam da nije ispod 40.
Jbg ja sa svojih 17 god bez nekog duzeg staza u teretani nemam sansi nikakvih za 40cm, mogu samo da sanjam ko zna koliko jos! Jos dosta mesa treba da jedem
Za ovih 4mes treniranja sam sa 63kg dosao na 74kg, polako se napreduje
Ako bi smrshao za tih 4 meseca, verujem da bi ti opala rukaMeni je ruka 41, kada ih vezbao brzo bi posle 3-4 meseca bila 44-5. Bio sam ubedjen da je micri-u manja ruka, mada dok ne vidim sa metrom ne verujem
Mikriju ruka dosta deluje vece nego sto jeste jer je prilicno izdefinisan tj odran je dosta sa obzriom da se ne sprema za takmicenje i da nije rokao hemiju (ako nije u to ne ubrajam suplemnte nego samo sterose)Meni je ruka 41, kada ih vezbao brzo bi posle 3-4 meseca bila 44-5. Bio sam ubedjen da je micri-u manja ruka, mada dok ne vidim sa metrom ne verujem
Od hemije nishta, niti planiram.Mikriju ruka dosta deluje vece nego sto jeste jer je prilicno izdefinisan tj odran je dosta sa obzriom da se ne sprema za takmicenje i da nije rokao hemiju (ako nije u to ne ubrajam suplemnte nego samo sterose)
@mikron: Svaka cast matorac, fin si napredak napravio od onog mrsavog deckica do ovog sada , samo nastavi tako
Mishic ne moze da opadne, ispravi me ako greshim, na rukama nemam salo, samo na stomaku, i na dupetu malo...Ako bi smrshao za tih 4 meseca, verujem da bi ti opala ruka
Upravo...Ama kad mrsavis mrsavis ceo, nema tu mrsavim samo po stomaku
Smanjila bi ti se ruka dosta, mozes ti genetski da imas jacu ruku, ali bi ti se smanjila u to budi siguran.
Fatty
Moze Tj ne moze, jer ne opada misic, nego ti opada volumen odnosno tonus, sto se najcesce desava prilikom pauziranja odnosno netreniranja a samim tim delujes dosta "manje", pa izgleda kao da ti je misic opaoMishic ne moze da opadne, ispravi me ako greshim, na rukama nemam salo, samo na stomaku, i na dupetu malo...
animaN je napisao(la):na rukama nemam salo, samo na stomaku, i na dupetu malo...
Uuuu matori to mozes da zaboravis ako neces da posvetis zivot vezbanju i ishrani i da koristis 15 razlicitih supsa , a i ovaj je i steroide cepao sigurno ! To ameri kao dobar dan ...42/3
@Dushan, Minus
Hvala, trudim se
Inache ovo mi je cilj...
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249868_219155788105911_121220611232763_769822_133721_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/312431_261551537199669_121220611232763_909264_1327460_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/320249_282697541751735_121220611232763_990819_1268034237_n.jpg
On je 185/99kg, ja kontam poshto sam 190 da mi ne bi trebalo vishe od 105kg i vazdan godina i pun autobus hrane
Hmmm a sta ima lose u tome ako koristi supse?Uuuu matori to mozes da zaboravis ako neces da posvetis zivot vezbanju i ishrani i da koristis 15 razlicitih supsa , a i ovaj je i steroide cepao sigurno ! To ameri kao dobar dan ...
Pa nisam lud da odmah sve izbacim. Kada bih to uradio bio bih mnogo nervozan, zatim i malaksao sigurno.Ne nego ces sam sebi da sastavis spisak koju hranu volis da jedes i odatle proberes sta je realno stetno i sta bi trebalo da izbacis, tako sto ces naci neku zamenu.
Pa postepeno menjaj i izbacuj malo po malo iz ishrane, to ti je prvi korak.
Znaci ne odma da sve promenis, nego malo po malo, recimo kazes sebi od ovog meseca nema vise gazirano.
Pa onda nema slatko, pa nema sokova slatkih, pa nema ...
Recimo, ja sam se jako tesko skino sa cipsa (prokleti Chipsy), prvo sam ga zamenio za Smoki i razne grisine, a onda na kraju za bademe i dijetalni kikiriki.
Znaci u fazama, mnogo mi je tesko bilo, ne zezam se Koza mi se posle 2 meseca vidno manje mastila.
Ocu da ti kazem da izgleda jednostavno, a ustvari se sve svodi na faze i odricanja, barem je tako kod mene.
A kad stignes do neke faze, znaces i sam, i jednostavno ces sebi reci, ok to je to...idemo dalje, dublje, jace, sta sledece da uradim.
Isti fazon ti je i sa vezbama, krenes po malo, lagano, i kad postane lako, pojacas, ili dodas nove teze vezbe.
haahhaahah znash me . Ma znash kakv sam, ja kada neshto odluchim to je to. Nema te kokakolice ili bombonice koja bi me naterala da skrenem sa kursa. Problem je da krenem kada sam mislima u nekim drugim stvarima, a sada trenutno jesam...Javi se brate za najbolji program a i ti imas tako da kazem "responsive body" , tako da bi 100% bilo rezultata ! Samo bi te najvise zezala ishrana hahaha morao bi ti da proturis koju koka kolicu ili gumenu bombonicu :p
Vala, bilo bi to jedno masivno takmichenje.@animaN: Meni danas prvi dan (nove) dijete
Prosao Bozic, dotle sam sebi dao fore. Mozemo da napravimo PCAXE takmicenje u skidanju pivskih stomaka, obezbedi neki HW za nagrade :-D
Sve je to lepo,ali po meni je cista glupost (da ne upotrebim neku tezu rec ) rizikovati srcani udar i slicno da bi bio u boljoj kondiciji,a pritom nisi profi,nego,eto,da bolje trcis na fudbalu. Veliki rizik,a nema poente.postoji zapravo jedna supstanca koja dovodi do ovog brze
naime, glavna prepreka u konstantnom vezbanju nije ni vreme, ni volja - nego umor.
e, tu nastupa "magicna pilula", odnosno inekcija hormona - Eritropoetin.
EPO kako ga nazivaju, cirkaju maratonci i biciklisti. ima isti efekat kao i krvni doping, samo sto nemorate na visinske pripreme. stimulise kostanu srz da proizvodi vise eritrocita, samim time i DRASTICNO POVECAVA KONDICIJU KORISNIKA.
ja nikad nisam, moj drugar jeste, i tek posle nekih 10ak dana, covek koji ima 90ak kila na 185 je mogao da pretrci 2 fudbala sa martinelom, zaredom. treba napmenuti da nije mogao pola takvog fudbala da izdrzi pre EPO-a.
opasnost od uzimanja je da tolika kolicina eritrocita moze da zakrchi krvne sudove i bukvalno izazove smrt. al to je feat koji se desava uglavnom kod profesionalaca koji bi da zbudze eritrocite na dozvoljeni maksimum (EPO se ne moze detektovati, dan danas) kod obicnih ljudi manje vise izaziva 2.5-3.5 vecu kondiciju, i ukoliko "znamo" biologiju, nista vise.
elem, vezbati sa takvom vrstom dopinga postaje ne samo lakse, vec i zanimljivije i lepse, sudeci po mom drugaru koji je bio skoro ekstatican dok je bio na EPO-u, i to ne kao da je uzeo psihoaktivnu supstancu, vec zato sto je osecao da moze da izdrzi boga oca.