FantomX
GPU Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 4.849
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Metan i deka su jako dobro za nekoga ko hoce za relativno kratko vreme da nabaci masu pa da nastavi po definiciji. Jako puno, ali bas bas puno ljudi uzima taj kombo. Prvo, dosta njih kupi Liv52 i misli da je to to, zastitio je jetru. Ima daleko boljih sredstava za to. Drugo, Nalorex ili kako se vec zove preparat koji izaziva ginekomastiju, nikome niko ne preporuci, bar kada su u pitanju ljudi koji prodaju deci AAS...
Imam ortaka koji se pucao metanom i dekom, porasle mu, ali bukvalno, sise za 2 meseca. Morao na operaciju. Jbg.
Uglavnom, ne mora AAS da se koristi kada dostignes maximum. Svako moze da odradi kuru od 2 meseca da nabaci masu pa da nastavi to da odrzava. Ali takvi su retki.
Ne daj Boze kao neki, ppiju metan, bockaju deku, pa se opijaju vikendom i jedu burek u 06h ujutru.... Daleko bilo
Imam ortaka koji se pucao metanom i dekom, porasle mu, ali bukvalno, sise za 2 meseca. Morao na operaciju. Jbg.
Uglavnom, ne mora AAS da se koristi kada dostignes maximum. Svako moze da odradi kuru od 2 meseca da nabaci masu pa da nastavi to da odrzava. Ali takvi su retki.
Ne daj Boze kao neki, ppiju metan, bockaju deku, pa se opijaju vikendom i jedu burek u 06h ujutru.... Daleko bilo