FantomX
GPU Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 4.849
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Metan i deka su jako dobro za nekoga ko hoce za relativno kratko vreme da nabaci masu pa da nastavi po definiciji. Jako puno, ali bas bas puno ljudi uzima taj kombo. Prvo, dosta njih kupi Liv52 i misli da je to to, zastitio je jetru. Ima daleko boljih sredstava za to. Drugo, Nalorex ili kako se vec zove preparat koji izaziva ginekomastiju, nikome niko ne preporuci, bar kada su u pitanju ljudi koji prodaju deci AAS...
Imam ortaka koji se pucao metanom i dekom, porasle mu, ali bukvalno, sise za 2 meseca. Morao na operaciju. Jbg.
Uglavnom, ne mora AAS da se koristi kada dostignes maximum. Svako moze da odradi kuru od 2 meseca da nabaci masu pa da nastavi to da odrzava. Ali takvi su retki.
Ne daj Boze kao neki, ppiju metan, bockaju deku, pa se opijaju vikendom i jedu burek u 06h ujutru.... Daleko bilo
Imam ortaka koji se pucao metanom i dekom, porasle mu, ali bukvalno, sise za 2 meseca. Morao na operaciju. Jbg.
Uglavnom, ne mora AAS da se koristi kada dostignes maximum. Svako moze da odradi kuru od 2 meseca da nabaci masu pa da nastavi to da odrzava. Ali takvi su retki.
Ne daj Boze kao neki, ppiju metan, bockaju deku, pa se opijaju vikendom i jedu burek u 06h ujutru.... Daleko bilo

Ono sto je najveci problem i sto ljudi ne znaju, jeeste da su steroidi ustvari lekovi a ne ne znam ni ja sta... Testosteron se daje kao terapija osobama koje imaju problema sa erekcijom ili plodnoscu, DecaDurabolin se daje osobama koje su imale tesku saobracajku pa da im se funkcije misica i tetiva sto brze oprave, jer je dokazano da Deka potpomaze obnovu tetiva, Clenbuterol je pak lek koji se daje asmaticarima (ovo obavezno obratite paznju ako znate nekog ko ima astmu i pije ovaj lek, u 99,9% slucajeva ce biti izdefinisan, jer sreca u tome sto ima Astmu je sto pije lek protiv iste, a dodatno mu pomaze oko resavanja viska kilograma tj sala) itd itd...
) najobicniji uvin caj u velikim dozama za zastitu jetre( takodje jetra je i ogran koji se sam po sebi regenerise, ali uvin caj joj sigurno nece smetati, naprotiv moze samo da ubrza proces regeneracije )
Naravno, ukusi su razliciti, ja bih na njegovom mestu radije pre nabacio jos mesa, pa onda klesao, ali njemu decku se svidja nesto drugo i on ide prilicno ka tome
, jer nazalost neke stvari i izlged jednostavno ne moze bez sterosa pa koliko god ti pazio i trenirao i bio genetikfrik
NIKAKO ! Misicna masa koju si stekao pomocu AAS je narasla PREVASHODNO zbog visokog nivoa testosterona u organizmu (pored naravno sredjene ishrane supsa itd. bez cega nema nista) (testosteron + jos par hormona = misici) tako da kada se prestane , nivo testosterona padne na normalu, a kasnije i tvoji misici , to prati jedno drugo ! Prosto objasnjeno , nizak nivo hormona = mala misicna masa,slabost i obrnuto !