Jafazec
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 198
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Za sta ti treba?Hoces da mrsavis ili da pravis misice?Nije neka razlika izmedju ovog,zapravo samo u unosu hidrata..
Ali recimo ovako sam ja jeo dok sam vezbao
dorucak:ovsene/musli bez secera sa vodom/mlekom/jogurtom + 2-3 kuvana jaja
medjuobrok: gledao sam da unesem neki hidrat tipa pirinac + protein(meso)
rucak:kuvano povrce,ja sam bazirao na krompiru i pirincu najvise,jer najvise i volim ovo da jedem,mada bilo je tu svakakvog povrca + belo meso,teletina,curetina,riba(menjao sam ovo iz dana u dan da se ne bih prezasitio)
pred trening pojedem neko voce,tipa jedna jabuka,kruska,zavisi sta imam kao instant secer,za snagu,energiju
posle treninga iliti vecera #1: uvek pirinac + meso
pred spavanje sam jeo uglavnom neki nemasni sir ili pojedem jos neko jaje bez zumanca + casu mleka nemasnog
To su neki okviri..Nekom ce ovo da bude nikakva ishrana,ja sam sa ovim + protein imao jako dobre rezultate..I da,moram da napomenem,ne verujem u merenje hrane a i mrzi me da merim tako da sam uvek gledao da odokativno procenim koliko mi je potrebno..
I da,najveci i najbolji savet koji sam ja dobio u vezi sa vezbanjem je "Slusaj svoje telo i organizam"
P.S.Mislim da je micri postovao svoj plan ishrane,veoma sredjen i uredan nekoliko strana unazad..
Ali recimo ovako sam ja jeo dok sam vezbao
dorucak:ovsene/musli bez secera sa vodom/mlekom/jogurtom + 2-3 kuvana jaja
medjuobrok: gledao sam da unesem neki hidrat tipa pirinac + protein(meso)
rucak:kuvano povrce,ja sam bazirao na krompiru i pirincu najvise,jer najvise i volim ovo da jedem,mada bilo je tu svakakvog povrca + belo meso,teletina,curetina,riba(menjao sam ovo iz dana u dan da se ne bih prezasitio)
pred trening pojedem neko voce,tipa jedna jabuka,kruska,zavisi sta imam kao instant secer,za snagu,energiju
posle treninga iliti vecera #1: uvek pirinac + meso
pred spavanje sam jeo uglavnom neki nemasni sir ili pojedem jos neko jaje bez zumanca + casu mleka nemasnog
To su neki okviri..Nekom ce ovo da bude nikakva ishrana,ja sam sa ovim + protein imao jako dobre rezultate..I da,moram da napomenem,ne verujem u merenje hrane a i mrzi me da merim tako da sam uvek gledao da odokativno procenim koliko mi je potrebno..
I da,najveci i najbolji savet koji sam ja dobio u vezi sa vezbanjem je "Slusaj svoje telo i organizam"
P.S.Mislim da je micri postovao svoj plan ishrane,veoma sredjen i uredan nekoliko strana unazad..