Bas zbog toga ne smeju da kazu da su na hemiji, ali ne moraju da smaraju da su natural. Mike OHearn, pogledaj bre ti tog coveka, 190cm visine, pogledaj koliki je na tu visinu, nemojmo da se zezamo. Ko veruje u to taj nije normalan.Plus zbog suplementi firmi. Ali opet, cuti jbt, ne tera te niko da pricas da si na hemiji ali nemoj da me pravis na budalu
Ma takvi su najjaci, svaki dan slusam to po teretaniSeljana misli da je dovoljno progutati neku magičnu pilulu i preko noći si na hemiji sa 20+ mišića.
Što je najgore, i ja skoro radio test intolerancije i ispada da piletinu, tunjevinu treba da izbegavam u širokom luku (kokošija jaja neutralna)! Znači radim samo za govedinu, teletinu, pastrmku i lososa (i tragam za pačijim jajima)Samo junetina, piletina me ne radi vise
Što je najgore skroz si u pravu. Evo ja se odričem svega i svačega, puko boga oca para i na hemiju (+ suplementaciju) i hranu pa opet skoro ništa :ajoj:Seljana misli da je dovoljno progutati neku magičnu pilulu i preko noći si na hemiji sa 20+ mišića.
Onda ne pucas dovoljno Ako ja vidim rast ovako natural nikakav, ti pod depoom i winom moras da vidis daleko veci napredak, a prosto je kilo mesa i udri ne mozes da ne rastesŠto je najgore skroz si u pravu. Evo ja se odričem svega i svačega, puko boga oca para i na hemiju (+ suplementaciju) i hranu pa opet skoro ništa :ajoj:
:
Odgovor na ovakvo nešto bi bio