A, to... pa sto ne kazes tako

... ali itekako mogu da posrame prakticno sve redom, nebitno u kojoj disciplini i nebitno koliko prestizan konkurent bio, te koliko kostao.
, ja te molim da napustis ovu temu... da joj okrenes ledja i vise se nikada ne osvrces! 

Manje je prerkan od starog, ali je bezlican kao i novi Megane.

Hahahahahaha, kakav retard!
Porsche 997 GT3 RS od 99 Kg, eko verzija sa 1 "konjskom snagom"... 

Odlicni su mu tockovi!Hahahahahaha, kakav retard!
Porsche 997 GT3 RS od 99 Kg, eko verzija sa 1 "konjskom snagom"...
![]()

Do jaja!24h Nordschleife u 19500 frejmova. Odlican video, obavezno pogledati:
http://vimeo.com/11932030
P.S. Video je velik oko 201MB.

Jesi li bio na Gumball-u 2006 kada su svracali u BG? Secam se da sam se motao tamo i odjednom se cula neka strasna buka. Ispostavilo se da je neko od njih protutnjao preko Terazija u Murcielago-u. Posle sam uspeo da snimim Enzo-a ali on je isao lagano.P.S. Uh, Sunce ti, al' je zasvirao onaj Gallardo kad je proleteo pored njega...![]()
Kako da ne!Jesi li bio na Gumball-u 2006 kada su svracali u BG? Secam se da sam se motao tamo i odjednom se cula neka strasna buka. Ispostavilo se da je neko od njih protutnjao preko Terazija u Murcielago-u. Posle sam uspeo da snimim Enzo-a ali on je isao lagano.

... a kada su izduvi siknuli kroz onaj auspuh, njoj se, sirotici, razlete kosa na sve strane - ma ni tri feniranja joj nece pomoci da se vrate dlake na mesto 

Besplatna depilacija za sveDa, da onaj crni Murcielago se cuo Boze me sacuvaj. Ono je bilo zlo. Mislim da imam negde i klip, slike znam gde su mi ali ne mogu klipove da nadjem, ako izbunarim okacicu, bukvalno sam bio iz tog auspuha i spalio mi dlake na nogama![]()

) je imao najza***aniji izduv 
. Ta rika se ne moze tek tako zaboraviti 

Ma jok, brale, nije to... nego nasi pajseri im vicu "daj gas, daj gas!", a ovi ne razumeju, jbg... kad sam ja dreknuo liku sa crnim Evolution-om "Rev it!", da vi's kako me je odmah poslusao, pa napanjio pedalu dok motor nije udario u iberUpravo taj. Ta rika se ne moze tek tako zaboraviti
A i nekako je bio najraspolozeniji da "popali publiku", svi ostali se shtekali za gas, verovatno nisu ocekivali takvu guzvu pa se poplashili
![]()

hahahaah Kakvi smo mi indijanci