A, to... pa sto ne kazes tako
Manje je prerkan od starog, ali je bezlican kao i novi Megane.
Hahahahahaha, kakav retard! Porsche 997 GT3 RS od 99 Kg, eko verzija sa 1 "konjskom snagom"...
Odlicni su mu tockovi!Hahahahahaha, kakav retard! Porsche 997 GT3 RS od 99 Kg, eko verzija sa 1 "konjskom snagom"...
Do jaja!24h Nordschleife u 19500 frejmova. Odlican video, obavezno pogledati:
http://vimeo.com/11932030
P.S. Video je velik oko 201MB.
Jesi li bio na Gumball-u 2006 kada su svracali u BG? Secam se da sam se motao tamo i odjednom se cula neka strasna buka. Ispostavilo se da je neko od njih protutnjao preko Terazija u Murcielago-u. Posle sam uspeo da snimim Enzo-a ali on je isao lagano.P.S. Uh, Sunce ti, al' je zasvirao onaj Gallardo kad je proleteo pored njega...
Kako da ne!Jesi li bio na Gumball-u 2006 kada su svracali u BG? Secam se da sam se motao tamo i odjednom se cula neka strasna buka. Ispostavilo se da je neko od njih protutnjao preko Terazija u Murcielago-u. Posle sam uspeo da snimim Enzo-a ali on je isao lagano.
Besplatna depilacija za sveDa, da onaj crni Murcielago se cuo Boze me sacuvaj. Ono je bilo zlo. Mislim da imam negde i klip, slike znam gde su mi ali ne mogu klipove da nadjem, ako izbunarim okacicu, bukvalno sam bio iz tog auspuha i spalio mi dlake na nogama
Ma jok, brale, nije to... nego nasi pajseri im vicu "daj gas, daj gas!", a ovi ne razumeju, jbg... kad sam ja dreknuo liku sa crnim Evolution-om "Rev it!", da vi's kako me je odmah poslusao, pa napanjio pedalu dok motor nije udario u iberUpravo taj . Ta rika se ne moze tek tako zaboraviti
A i nekako je bio najraspolozeniji da "popali publiku", svi ostali se shtekali za gas, verovatno nisu ocekivali takvu guzvu pa se poplashili