bora bora
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 13.09.2012.
- Poruka
- 913
- Rezultat reagovanja
- 2
	Moja konfiguracija

PC / Laptop Name:

Toshiba L500-12P						

CPU & cooler:

Intel i5 2400 + Hyper212Evo						

Motherboard:

Gigabyte H67						

RAM:

Kingston Fury 2x4gb 1866mhz						

VGA & cooler:

ATI Radeon R9 270						

Display:

Dell P2414H						

HDD:

WD 500gb + Samsung 1tb						

Sound:

Sony XB400						

Case:

Built, not Bought!						

PSU:

LC Power						

Optical drives:

LiteOn						

Mice & keyboard:

Razer DA Chroma i Logitech G400+G105						

Internet:

Telekom ADSL						

OS & Browser:

Win7						

ma nema lepse no kad se uzme neka ladja...ja cak razmisljam da prodam komp da bih polagao za A, posto ga koristim samo za igrice, koje igram jednom u 3 meseca, a inace sve radim na lap topu...a toliko mi je velika zelja da uzmem medison, da ispruzim noge celom duzinom, da to nije normalno  na sf2 se zipujem ko neki dekica...jos kad sedne devojka pozadi, malo mi fali da sednem na poklopac od aku xD
 na sf2 se zipujem ko neki dekica...jos kad sedne devojka pozadi, malo mi fali da sednem na poklopac od aku xD
								 na sf2 se zipujem ko neki dekica...jos kad sedne devojka pozadi, malo mi fali da sednem na poklopac od aku xD

inace izvuci 120konja iz 8v 1.6 motora nije ni malo lako sa karbovima:thumbup:
 inace izvuci 120konja iz 8v 1.6 motora nije ni malo lako sa karbovima:thumbup: 

U sustini ti automobili se uzasno dernjaju i ne idu nista specijalno brzo u poredjenju sa nekim ozbiljnim masinama od 180+ konja, a osecaj je slican kartingu.
 U sustini ti automobili se uzasno dernjaju i ne idu nista specijalno brzo u poredjenju sa nekim ozbiljnim masinama od 180+ konja, a osecaj je slican kartingu.  Auto treba da ide, a to se dokazuje ciframa, merenjima, a ne osećajem. Kao klinac sam išao bajsom nizbrdo sigurno 70, znaš koji je osećaj, adrenalin te puca samo tako.
 Auto treba da ide, a to se dokazuje ciframa, merenjima, a ne osećajem. Kao klinac sam išao bajsom nizbrdo sigurno 70, znaš koji je osećaj, adrenalin te puca samo tako.