Automobil ima podesive vadusne (gasne) amortizere - moze da ga patosira, a moze i normalno da vozi.Verovatno zato što samo ******iran čovek može da spusti auto toliko da on postane potpuno ne upravljiv uz menjanje guma na manje od 100 km. Neviđena glupost.

Potegao se i ja dva puta sa njom, jednom ponižavanje iz mesta (imam klip, mada se ne vidi baš mnogo), i jednom na autoputu, 120 do 200+, ostao je 50 metara iza u tom intervaluSto jes jes. Imas pravo
Trkao se sa 147 JTD i dizel ga razbio samo tako![]()

ne verujemPotegao se i ja dva puta sa njom, jednom ponižavanje iz mesta (imam klip, mada se ne vidi baš mnogo), i jednom na autoputu, 120 do 200+, ostao je 50 metara iza u tom intervalu![]()

ne verujem![]()

Glupi Ameri, glup zakon, jer ne vidim poentu da u prvih 6 meseci od kupovine novog auta ne bi morao da imaš tablice? Dakle mogao bi da divljaš i praviš prekršaje i kamere da te usnime, i nikom ništa? Koga taj zakon štiti? Ne vidim da je u interesu bezbednosti saobraćaja...
OK, glupi ameri u kaliforniji.Nisu glupi ameri, taj zakon je samo u kaliforniji.... A ti po celom narodu..... Verovatno u kaliforniji nemaš puno onih koji kupuju nov auto samo da bi divljali....
To što možda nema puno onih koji kupuju nov auto da bi divljali ne znači da to treba da bude legalizovano. Nema sigurno mnogo takvih ni u Srbiji (koji uopšte kupuju nov auto u Srbji!).