Automobil ima podesive vadusne (gasne) amortizere - moze da ga patosira, a moze i normalno da vozi.Verovatno zato što samo ******iran čovek može da spusti auto toliko da on postane potpuno ne upravljiv uz menjanje guma na manje od 100 km. Neviđena glupost.
Potegao se i ja dva puta sa njom, jednom ponižavanje iz mesta (imam klip, mada se ne vidi baš mnogo), i jednom na autoputu, 120 do 200+, ostao je 50 metara iza u tom intervaluSto jes jes. Imas pravo
Trkao se sa 147 JTD i dizel ga razbio samo tako
ne verujemPotegao se i ja dva puta sa njom, jednom ponižavanje iz mesta (imam klip, mada se ne vidi baš mnogo), i jednom na autoputu, 120 do 200+, ostao je 50 metara iza u tom intervalu
ne verujem
Glupi Ameri, glup zakon, jer ne vidim poentu da u prvih 6 meseci od kupovine novog auta ne bi morao da imaš tablice? Dakle mogao bi da divljaš i praviš prekršaje i kamere da te usnime, i nikom ništa? Koga taj zakon štiti? Ne vidim da je u interesu bezbednosti saobraćaja...
OK, glupi ameri u kaliforniji. To što možda nema puno onih koji kupuju nov auto da bi divljali ne znači da to treba da bude legalizovano. Nema sigurno mnogo takvih ni u Srbiji (koji uopšte kupuju nov auto u Srbji!).Nisu glupi ameri, taj zakon je samo u kaliforniji.... A ti po celom narodu..... Verovatno u kaliforniji nemaš puno onih koji kupuju nov auto samo da bi divljali....