M_M
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 23.03.2011.
- Poruka
- 277
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7-2600K, Noctua NH-D14
Motherboard:
MSI P67A-GD65
RAM:
4x2GB ExcelRAM, 1866CL8
VGA & cooler:
Asus R9 290 OC 4GB
Display:
24" Dell 2407WFP-HC
HDD:
Kingston HyperX 240GB + 6TB
Case:
CoolerMaster CM690
PSU:
Corsair HX750
Optical drives:
LG BluRay
Internet:
SBB 15Mbit
OS & Browser:
Win7HP 64bit
Other:
APC SmartUPS SU1000i
Baš tako, pogrešio si. Drugar imao 159-ku 2.4JTD 209KS i vukao je zaista odlično, a kad voziš opušteno, troši maltene kao upaljač... A ni registracija jeste skupa ali ni blizu strašna kao za >3000ccm. Kažem imao, jer su je slupao, pa sklepao, sredio i prodao... Samo to je opasno, mnogo bre jaka, ne prašta greške... zato pamet u glavu i malo lakše sa adrenalinom...U principu i ja sam istog misljenja kao i vi, ovaj 3.2 JTS mi je diskutabilan i vise bi mi odgovarao dizel... Ali na raznoranim forumima (pa cak i Alfinim) kazu da ovaj 1.9 JTD i ne vuce bas onako kako bi trebao, zbog tezine samog auta. Zbog toga sam se automatski okrenuo ovom 3.2 benzincu zanemarujuci i 2.4 JTD, jer sam racunao da razlika nije nesto drasticno velika izmedju ta dva JTD motora. Ali izgleda da sam pogresio...
Poslednja izmena:

Jos pogotovu ako bi odradio par stvarica koje smo ti predlozili ja, Fedja i Fantom, prilicno sam siguran da se ne bi mucila, naprotiv 
Mmmm, neeee 
Nisam od klinaca onih koji tjunuju automobile, kače neonke, spojlere, reklame i sl. ali zaista volim automobile i uživam da vozim. Imam preko 15g vozačkog iskustva i oko 300.000km pređenih i niti jednu nesreću iza sebe (puj, puj, da se ne ureknem). E da nisam ovog BMWa tek kupio, verovatni bih pikirao na tu alfu, jer je Vitara odlična ali troma (130KS a skoro 1.8 tona), i želeo sam nešto sa oko 200KS za uživanje... mislim da je sada malo jasnije... (ovaj BMW naravno nisam platio ni približno tih 11k evra, otprilike tek malo više od pola te sume).
)