E sve si rekao1.8T + Plin + remap za jacu detonaciju
Znači, hipotetički, može da bude i lada 2103 na nekom ljutom mašinom :banana::banana:Khm, necu nista da Vam kazem vise, dosta je i ovo
Opametio se Fantom, resio da se vozi dzabe i da bude stvarno eko prijatelj :p1.8T + Plin + remap za jacu detonaciju
Trkachki plin!1.8T + Plin + remap za jacu detonaciju
K-glava (dickhead)Trkachki plin!
Moze Ibiza Cupra 1.8T 180HP + remap.
elem, najjaci mi je ovaj Jugo sa K-Jetronicom iliti K-Glavom:
Ma jesi siguran ? A GT model? Cak i 156 ica, dodsue nije klasican Turbo, al je TwinSparkAlfa nema 1.8T
Licis mi na nekoga ko ce da kupi nesto iz VAG koncerna....Pa jel' ti ja licim na nekoga ko ce da kupi Alfu GT
8===3K-glava (dickhead)
3.2 JTS je relativno nov motor u Alfi i baziran je na GM-ovom V6 motoru - GM High Fetature Engine. Razlikuje se od onog u Alfi 156 GTA, dakle nije isti motor sa direktnim ubrizgavanjem nego je alu blok. Razlika je u voznim karakteristikama. Ima vise obrtnog momenta na nizim obrtajima od originalnog Alfinog 3.2 iz GTA, i maksimalna snaga je na nizim obrtajima. Dakle, verovatno je dosta pogodniji za svakodnevnu voznju i za tezak auto kakav je 159.Aj' kad vec pricate o Italijanima i vidim da vas ima podosta sa solidnim znanjem o istima, da pitam i ja nesto...
Sta mislite o ovoj Alfi, pre svega me interesuje sta mislite o motoru (da trosi mnogo to znam), kako se pokazao, jel ima nekih poznatijih problema/mana itd?
Fedja ti je manje vise sve rekao, ja ti samo mogu reci da meni licno je ta Alfa prelepa, i da za sad nisam cuo da se ljudi zale na nju, doduse jos uvek je to relativno nov model, i da se ne lazemo nije nesto preterano zastupljena u Srbiji, ali ovi sto je voze- hvale je (mada to su Alfisti :p :p), ja je jos nisam provozao ali ocekujem da ce uskoro pasti neka test voznja pa cu znati viseAj' kad vec pricate o Italijanima i vidim da vas ima podosta sa solidnim znanjem o istima, da pitam i ja nesto...
Sta mislite o ovoj Alfi, pre svega me interesuje sta mislite o motoru (da trosi mnogo to znam), kako se pokazao, jel ima nekih poznatijih problema/mana itd?
I naravno jedno bar malo mapiranjeNe treba mu 2.4JTD, dovoljan je 1.9 16v mjet i samo turbina sa 2.4JTD.
Ja samo znam da 2.4 mJET ide kao zlo na točkovima stock, mogu da zamislim kako ide kada se malo čačne.Ne treba mu 2.4JTD, dovoljan je 1.9 16v mjet i samo turbina sa 2.4JTD.
Upravo tako Jos ako se iscacka ko Fantom sto mu je cacnuo i cip i auspuh -Ja samo znam da 2.4 mJET ide kao zlo na točkovima stock, mogu da zamislim kako ide kada se malo čačne.
Pohvale za trud svakako al sto se tice dizajna i svega-Kad ces ti Fedja da uradis ovakav smajling na golfu
Salim se malo ili ipak ne za onaj betmen gepekMada sam siguran da Fedja ne bi ovo odradio (bar se nadam da sam upravu ) ni da se nadise mnogo tecnog azota :p :p :p
Ma naravno, valja i Fedjonija malo pecnuti Kad smo kod toga, Fedja nam se pomamio sa ovim domacim tjuningom , ako ovako nastavi, bojim se da ode gnoj u oglase, Fedja kupi neku 128icu i domaca radionost, moze da pocneSalim se malo ili ipak ne za onaj betmen gepek